Α. Ηλιάδη: Αποκαλύπτει τα τατουάζ της και γίνεται εξώφυλλο! Backstage φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή και άκρως ατμοσφαιρική φωτογράφηση για το περιοδικό Inked έκανε πριν λίγες μέρες η Αγγελική Ηλιάδη και το TLIFE ήταν εκεί και την απαθανάτισε στα backstage.
Η γνωστή ερμηνεύτρια γίνεται εξώφυλλο για το γνωστό περιοδικό και μας αποκαλύπτει τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της και έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ίδια. Η Αγγελική άλλωστε, έχει μιλήσει πολλές φορές για τα τατουάζ της, αποκαλύπτοντας πως καθένα από αυτά έχει τη δική του σημασία για εκείνη και αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι του εαυτού της.

/

Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει τις φετινές εμφανίσεις της στα ΑΣΤΕΡΙΑ Γλυφάδας (11/5) μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, η όμορφη Αγγελική βρέθηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας MEGARA RESINS – ANASTASSIOS FANIS SA στα Μέγαρα και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Καψάλη.

/

Το styling της εμφάνισής της επιμελήθηκαν οι D-FINE, το μακιγιάζ η Ελένη Ψωμά από τη “Fetish Ink” και τα μαλλιά ο Giannis by Gino Hair and more.

/

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτήν την περίοδο η Αγγελική βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς ετοιμάζει το επόμενο single της από την Platinum Records!
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης:

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More