Ο Β. Κωστέτσος στο TLIFE για το Dancing και τις δημιουργίες του που φόρεσε η Α. Ηλιάδη!

Τις προηγούμενες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον σχεδιαστή μόδας και πρώην παίκτη του ”Dancing On Ice”, Βασίλειο Κωστέτσο σε ένα από τα μαγαζιά που διαθέτει στην Αττική! Ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός, δεν δίστασε να ποζάρει ακόμα και πάνω σε ένα σταθμευμένο περιπολικό.

Μάλιστα, μας είπε χαρακτηριστικά: ”Έχω ένα obsession με την Αστυνομία, δεν υπάρχει. Σχέση αγάπης και μίσους! (γέλια)”

Σε συνέντευξη που κάναμε το βράδυ της Τρίτης, ο Βασίλειος μας μίλησε για τη γοητευτική φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη που δημοσιεύτηκε και στην οποία η γνωστή τραγουδίστρια φορά μια εντυπωσιακή δημιουργία του. Μας μίλησε επίσης, για την νέα του collection, τη συμμετοχή του στο ”Dancing On Ice” και άλλα πολλά!

Τι μας είπε όμως, για τη συνεργασία του με την Αγγελική Hλιάδη;

”Την Αγγελική την γνωρίζω χρόνια, από τη δουλειά της, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε. Ενώ είχαμε κλείσει ένα ραντεβού πριν από δύο χρόνια, έτυχε το τραγικό γεγονός που της συνέβη και δεν έγινε ποτέ το ραντεβού που είχαμε προγραμματίσει. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά φέτος, σε κάποιες φωτογραφίσεις, αλλά και στο ”Romeo” όπου φορούσε ρούχα μου. Ήταν από τις γυναίκες που ήθελα πάρα πολύ να ντύσω. Είναι εκκρηκτικά ωραία, αλλά και ταυτόχρονα και πολύ χαμηλών τόνων. Δεν είναι μια γυναίκα η οποία έχει στο ύφος της έπαρση. Είναι πολύ όμορφη, προσιτή – γήινη, συνεργάσιμη, ευγενική. Αυτά είναι πράγματα που με κάνουν και την αγαπώ πολύ. Κυριολεκτικά τη θεωρώ μούσα μου. Είναι καταπληκτικό κορίτσι. Κάποια άλλη γυναίκα που θα είχε την επίγνωση ότι είναι τόσο όμορφη, θα ήταν πάρα πολύ σνομπ. Έχει απίστευτο πρόσωπο και σώμα!”.

(Η Αγγελική με παλαιότερη δημιουργία του)

Σχετικά με την νέα του δημιουργία που φόρεσε η γνωστή τραγουδίστρια

”Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι η πρώτη φορά που φορέθηκε και φωτογραφήθηκε. Είναι από τη συλλογή της Νέας Υόρκης για την ”Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012” με τίτλο ”Boy and a Dolphin” -από τη γνωστή ταινία με την Σοφία Λόρεν. Η collection αυτή έχει παρουσιαστεί ήδη στην Νέα Υόρκη και στην Αθήνα. Κάθε φορά που βλέπω την Αγγελική με ρούχα μου, πραγματικά εντυπωσιάζομαι. Τα αναδεικνύει πολύ! Είναι μια γυναίκα – καλλονή, θεωρώ ότι είναι από τις 2 – 3 ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας με πραγματική και απείραχτη ομορφιά. Της πάνε εκπληκτικά τα ρούχα μου. Αναδεικνύονται πάνω της. Είναι πολύ ωραίος ο συνδυασμός των δυο μας!”.

(Σ’ αυτή τη φωτογραφία η Αγγελική φορά τη νέα του δημιουργία)

Μάλιστα, η ίδια έγραψε στο twitter της:

Θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια για τη συγκεκριμένη συλλογή;

”Η συλλογή ”Το παιδί και το Δελφίνι” ήταν μια πολύ καινούργια πρόταση, γιατί δεν έχει μέσα τίποτα φανταχτερό, τύπου ας πούμε σβαρόφσκι και παγιέτες -τα θεωρώ πλέον ξεπερασμένα. Η καινούργια μου πρόταση είναι η δαντέλα σε έντονα χρώματα -μπλε ρουά, κοραλλί- αλλά και σε γήινα -όπως το καφέ, το λαδί- που ενώ έχουν μια εφαρμογή δική μου, η οποία αναδεικνύει το γυναικείο σώμα, έχουν και μια διαφάνεια. Φοράς το μπεζ σορτσάκι από μέσα και φαίνεται ότι είσαι γυμνή, ενώ δεν είσαι. Έτσι αναδεικνύεται η θηλυκότητα με πολύ σικ τρόπο. Χωρίς να γίνεται η γυναίκα δεύτερη… Κι επίσης σημαντική πρόταση ήταν οι ολόσωμες φόρμες από μεταξωτό ζέρσεϊ, σε μπεζ – λευκό χρώμα, με ίσια αντρικά παπούτσια, μοκασίνια δετά και γόβες με μπαρέτα, χωρίς σιάπα πλέον -γιατί έχω βαρεθεί να τις βλέπω! Θεωρώ ότι οι γόβες στυλ 60’s είναι πολύ πιο θηλυκές…”.

Σχετικά με το bazaar που παρατηρούμε στη βιτρίνα του καταστήματος…

”Δεν μπορούμε να απέχουμε από αυτό που συμβαίνει στην ίδια μας τη χώρα και σαφώς έπρεπε να γίνει μία αλλαγή και να προσαρμοστούν οι τιμές σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την οικονομική άνεση -που δεν υπάρχει στον κόσμο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Άρα αναπροσαρμόστηκαν και όλες οι σειρές -και η δική μου και της αδερφής μου, Πολυξένης. Έχουν βγει με τιμές όσον το δυνατόν πιο προσιτές για τον καταναλωτή. Και ανά δύο εβδομάδες προσπαθούμε να κάνουμε bazaar, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να φορέσει κάποια καινούργια ρούχα και να μη διστάζει να τα αγοράσει.”.

Θα θέλατε κλείνοντας να μας πείτε πώς ήταν η εμπειρία σας στο ”Dancing On Ice”;

”Συγκλονιστική! (γέλια) Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και αυτό κλείνει και τα στόματα των πάντων. Γιατί δεν έκανα ούτε κάτι πρόχειρο ούτε κάτι το οποίο ήταν χαζοχαρούμενο ή γελοίο. Το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι ένα Ολυμπιακό Σπορ, το οποίο, πιστεύω πως στους Μεσογειακούς λαούς, είναι κάτι απόμακρο… Επομένως, ήμουν τυχερός που συμμετείχα και ήταν σημαντικό το ότι μπόρεσα μέσα σε δύο μήνες και έμαθα, όχι απλά να τσουλάω πάνω στον πάγο, αλλά να κάνω καλλιτεχνικού πατινάζ κινήσεις. Ήταν τιμή μου που το έκανα όλο αυτό! Από κει και πέρα, εγώ είμαι και παρορμητικός, αν αισθανθώ ότι πιέζομαι ή ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω… Δεν είχα τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορέσω να είμαι εκεί έτσι όπως ήθελα -γιατί δεν ήμουν από εκείνους που δεν είχαν κάποια δουλειά να κάνουν, έχω τη δουλειά μου που τρέχει, είναι και η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, με τους ηθοποιούς που όλο γίνονται και περισσότεροι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό, (αν δεν είχα και την μανιοκατάθλιψη που έχω συνέχεια θα ήταν τέλεια αλλά Ok (γέλια).”.

Read More

And More