Α. Ηλιάδη – Κ. Μηλιωτάκης: Η πρόβα γάμου και τα “καυτά” φιλιά του ζευγαριού!

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι. Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γάμο.

Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν την πρόβα του γάμου τους το βράδυ της Τετάρτης στο εστιατόριο της μητέρας του Κώστα στο Παγκράτι. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει, μαζί με τους φίλους του, τα γενέθλια της κα Φανής Μηλιωτάκη και έκαναν ένα γλέντι, όμοιο με αυτό που θα γίνει στο γάμο τους. Χορός, μουσική και καλό φαγητό ήταν τα στοιχεία της βραδιάς, ενώ οι διάσημοι φίλοι τους δεν δίστασαν να τους πειράξουν και να αρχίσουν να χτυπούν τα πηρούνια στα ποτήρια τους και να τους ζητούν να δώσουν φιλί. Αν και δίστασαν για λίγο, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, κάνοντας τους καλεσμένους τους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Ιδιαίτερα χαρούμενη που τους βλέπει τόσο καλά μαζί είναι και η μέλλουσα πεθερά της Αγγελικής. Αυτό που είπε εκείνη σε όλους, όταν την ρώτησαν για την νύφη της είπε: “Είναι πολύ καλό παιδί και οι δυο τους ταιριάζουν πολύ”.
Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, ότι ο έρωτας τους έχει αλλάξει τη ζωή και ο ένας φαίνεται πως έχει βρει το άλλο του μισό στα μάτια του άλλου. Αν και γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σχέση το τελευταίο διάστημα και περνούν πολύ όμορφα. Το πιο σημαντικό, βέβαια, τόσο για την γνωστή τραγουδίστρια όσο και για τον αγαπημένο της ήταν το πώς θα πάρουν και τα παιδιά τους, τη σχέση τους. Ο γιος της Αγγελικής, όμως, ο μικρός Μπαμπίνος, αλλά και η κόρη του Κώστα έχουν γίνει φίλοι και οι τέσσερις τους περνούν πολύ χρόνο πια μαζί. Τα δυο παιδιά τους, άλλωστε, θα είναι και παρανυφάκια στο γάμο.

Μιλώντας για την απόφασή τους να παντρευτούν, ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο TLIFE: “Με την Αγγελική είμαστε πάρα πολύ καλά, ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, απλά δεν έχουμε βρει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία”.

Από την πλευρά της, πάντως, η Αγγελική Ηλιάδη έχει συζητήσει για το νυφικό της, το οποίο θα σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος. “Έχουμε συζητήσει με τον Βρεττό για το νυφικό, αλλά δεν το έχει σχεδιάσει ακόμη. Το σίγουρο είναι πως θα είναι απλό. Θέλουμε όλα στο γάμο να είναι απλά. Θέλω ο γάμος να είναι μια πολύ χαλαρή μέρα και να περάσουμε όμορφα με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.”, είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Μίλα”.

Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος, ο μέλλοντας γαμπρός δήλωσε πως θα ήθελε να πάει κάποιες μέρες σε ένα όμορφο μέρος με την καλή του, αλλά ακόμη δεν έχουν σκεφτεί τον προορισμό.
Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More