Σου αποκαλύπτουμε την λαμπερή λεπτομέρεια από το φόρεμα της Α. Ηλιάδη στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision έφτασε και η Αγγελική Ηλιάδη είναι έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Gazi Music Hall και να μας εντυπωσιάσει με το “1000 και 1 νύχτες”. Η τραγουδίστρια παρά τα όσα έχει ακούσει αυτές τις μέρες για την συμμετοχή της έχει κέφι και όρεξη και πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Το ίδιο και οι συνεργάτες της οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες δουλεύουν σκληρά μαζί με την Αγγελική για να καταφέρουν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Σουηδία. Το TLIFE σου αποκαλύπτει, λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της, μία λαμπερή λεπτομέρεια από το φόρεμά της! Πρόκειται για μία δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου που είναι διακοσμημένη με κρύσταλλα swarovski.

To styling της Αγγελικής επιμελούνται για μία ακόμη φορά οι αγαπημένοι της Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης ενώ το μακιγιάζ της ο Δημήτρης Δημητρούλης.

Ανάμεσα στις προετοιμασίες της γαι τον ελληνικό τελικό η τραγουδίστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει μία μοναδική φωτογράφιση για το περιοδικό “Εγώ” που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα και έδωσε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί! Η Αγγελική μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα! Πάρε μία μικρή γεύση από την φωτογράφιση….

Read More

And More