Α. Ηλιάδη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με τον Σφακιανάκη! Φωτογραφίες από το καμαρίνι

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή πρεμιέρα της Αγγελικής Ηλιάδη στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη! Τα Αστέρια Γλυφάδας υποδέχτηκαν πλημμύρισαν από κόσμο που ανυπομονούσε να απολαύσει τους δύο καλλιτέχνες και πάλι στην πίστα.

Η Αγγελική έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουριο single με τίτλο “Κάτι Άντρες Παιδιά” βγήκε πιο ανανεωμένη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά. Φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με την σέξι εμφάνισή της!

Το TLIFE «τρύπωσε» στο καμαρίνι της Αγγελικής όπου μας υποδέχτηκε με ένα ζεστό χαμόγελο και έχοντας στο πλευρό της όλους τους καλούς και αγαπημένους συνεργάτες της. Ανάμεσά τους τούς δύο ταλαντούχους στιλίστες Μιχάλη Τσούκα και Μάριο Κυπριώτη.

Αφού τους συναντήσαμε δεν παραλείψαμε να ρωτήσουμε τι είναι τα εντυπωσιακά κομμάτια που φοράει η Αγγελική στο πρόγραμμα. Στο πρώτο πρόγραμμα λοιπόν επέλεξαν να της φορέσουν πλεκτή τουαλέτα με αλυσίδες δια χειρός Vrettos Vrettakos ενώ στο λαϊκό της πρόγραμμα φοράει ένα μίνι κεντητό φόρεμα της Μαρίας Πατέλη!

Όσο για το make up και τα μαλλιά ο Δημήτρης Σταματίου μας τα αποκάλυψε όλα: “Γενικά θέλαμε να δώσουμε ένα στιλ πιο λαμπερό. Γι’ αυτό και χρησιμοποιήσαμε λάμψεις σε χρυσές αποχρώσεις δημιουργώντας ενα πιο ηλιοκαμμένο στιλ .
Στα μαλλιά μας αρέσει ο όγκος γιατί, όπως έχω ξαναπεί, κάνει την γυναίκα πιο sexy ταυτόχρονα με ενα ελαφρύ κυμματισμό.”

Δες φωτογραφίες από το καμαρίνι της Αγγελικής!

/
Χαμογελάει στο φακό λίγο φορώντας την δημιουργία του Vrettos Vrettakos

/
Στο καμαρίνι είχε συνεχώς καλούς φίλους και συνεργάτες

/
Φορώντας Μαρία Πατέλη τσεκάρει στον καθρέφτη τις τελευταίες λεπτομέρειες

Read More

And More