Μόνο στο TLIFE: Ο Jake Gyllenhaal μιλάει για την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τον Hugh Jackman!

Με εισπράξεις πάνω από τα 21 εκατομμύρια δολάρια ξεκίνησε το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολή της η ταινία “Prisoners”. Η κινηματογραφική επιστροφή του Hugh Jackman με ένα θρίλερ στο οποίο οποίο συμφώνησε αμέσως να συμμετέχει καθώς του άρεσε το concept.

Ο Αυστραλός ηθοποιός στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα και ο Jake Gyllenhaal, στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Δυστυχώς, όμως το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός συλλαμβάνεται αλλά λόγω ανεπαρκών αποδείξεων αφήνεται ελεύθερος. Ο πατέρας της 6χρόνης μικρής, με μοναδικό στόχο να βρει την κόρη του, θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια, παίρνοντας το νόμο στα χέρια του.

Σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve – αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του- και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών όπως οι Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Viola Davis, Paul Dano και Melissa Leo η ταινία μας παρουσιάζει την τραγική ιστορία μιας οικογένειας, όταν η κόρης τους μαζί με μια φίλη της ξαφνικά θα εξαφανιστούν. Το σενάριο υπογράφει ο Aaron Guzikowski και μάλιστα βρισκόταν εδώ και χρόνια στις πρώτες θέσεις της Black List, στα καλύτερα σενάρια που δεν έχουν φτάσει στην μεγάλη οθόνη.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό με τον Jake Gyllenhaal να μιλάει για την συμμετοχή του στην ταινία αλλά και την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Ο Gyllenhaal δηλώνει ενθουσιασμένος με το καστ και αναφέρεται στον σκηνοθέτη του λέγοντας πως είναι ο ιδανικός ενώ υποστηρίζει πως όποιος δει την ταινία θα θέλει σίγουρα ν ατην ξαναδεί!

Δες το trailer της ταινίας που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon!

Read More

And More