Β. Καγιά: Έγινε πρέσβειρα του “Μake A Wish”! Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πρέσβειρα του “Μake A Wish” ανακηρύχθηκε χθες το βράδυ η Βίκυ Καγιά στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε σε γνωστό κοσμικό κέντρο της παραλιακής, με την παρουσία των υπευθύνων του οργανισμού αλλά και πολλών μελών και φίλων του. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.
Η Βίκυ Καγιά έχει αφοσιωθεί τα τελευταία δυο χρόνια στις εκδηλώσεις του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού σωματείου για τα παιδιά, πραγματοποιώντας και η ίδια τις ευχές δύο κοριτσιών. Οι δυο μικρές κυρίες είχαν τη μεγάλη επιθυμία να αισθανθούν- έστω για λίγο- μοντέλα, παίρνοντας μια γεύση από το χώρο της μόδας και να βιώσουν τη μαγεία της δουλειάς του μοντέλου.

Το γνωστό μοντέλο και στις δύο περιπτώσεις -της 14χρονης Δέσποινας και της 7χρονης Νταϊάνας- ασχολήθηκε με χαρά, δίνοντας στα κορίτσια την ευκαιρία να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα μυστικά από την προετοιμασία ενός μοντέλου πριν βγει στα φώτα, αλλά και για το πώς νιώθει περπατώντας στην πασαρέλα.
Μαζί με την Βίκυ στη χθεσινή βραδιά έδωσε το “παρών” και ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης, η Δέσποινα καμπούρη και πολλοί άλλοι. Η βραδιά ήταν μαγική, ενώ η Βίκυ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της από αυτήν την τιμητική διάκριση.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More