Η Μ. Καλλέργη μιλά για όλα στο TLIFE! Πότε παντρεύεται με τον Alexey;

Είναι μόλις 19 ετών και τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Δυναμική, χαμογελαστή και full ερωτευμένη, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Muay Thai και πρώην παίκτρια του Dancing On Ice, Μαριάννα Καλλέργη, σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE μίλησε για όλα.

Πώς της φάνηκε που ο 23χρονος σύντροφός της και παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο show του ΑΝΤ1, Alexey Motorin, της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός στον πάγο; Ήταν κίνηση αυθορμητισμού η θετική της απάντηση;

Σε τι την βοηθά η ενασχόλησή της με το Muay Thai και πότε σκοπεύει να συγκατοικήσει με τον Alexey; Νιώθει αδικημένη από την κριτική επιτροπή;

Η Μαριάννα δίνει απάντηση σε αυτά και άλλα πολλά!

Για την εμπειρία της στο Dancing On Ice

”Όταν μου έκαναν την πρόταση από την παραγωγή για να συμμετάσχω στο show χάρηκα πάρα πολύ. Ύστερα λοιπόν, από συζήτηση με τους γονείς μου και τον προπονητή μου Παύλο Καπώνη, που είναι ο φύλακας άγγελός μου, είπα το ναι. Η ατμόσφαιρα όταν πήγα για να γνωρίσω τα υπόλοιπα παιδιά και τους παρτενέρ ήταν πολύ όμορφη, θετική, περνούσαμε πολύ καλά. Όλη η εμπειρία ήταν κάτι πολύ μαγικό, απίστευτο… Το Muay Thai δεν έμεινε καθόλου πίσω.”

Νιώθει ότι αδικήθηκε;

”Αδικήθηκα στη βαθμολογία μου γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην τελευταία χορογραφία. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την κριτική και τη βαθμολογία της Έλενας Παπαρίζου, αλλά όπως μου είπε και ο προπονητής – χορογράφος μας αδικήθηκα πολύ! Ειπώθηκαν κάποια πράγματα που στεναχώρησαν και εμένα και εκείνον. Δεν περίμενα τη συγκεκριμένη βαθμολογία και κριτική κυρίως, από τον κύριο Κωστάλα, αλλά και από τον κύριο Κωστόπουλο.”.

Οι φίλοι που απέκτησε στο D.O.I.

”Εκείνοι με τους οποίους έχω δεθεί περισσότερο και μου έχουν σταθεί πολύ είναι η Χριστίνα Παππά -που την αγαπώ, είναι η δεύτερη μαμά μου και ο εγκέφαλος της πρότασης γάμου του Alexey- η Ιωάννα Πηλιχού, η Πάμελα, ο Μυθριδάτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο Βασίλειος είναι Θεός, ήταν ο πρώτος που άνοιξε την αγκαλιά του για μένα, με πήρε και στην πασαρέλα. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, μετά τον προπονητή μου, γιατί είναι αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνει, έχει δώσει τη ζωή του στο χώρο της μόδας από 16 ετών και κάνει θαύματα.”

Σε τι την έχει βοηθήσει η ενασχόλησή της με το Muay Thai;

”Με βοήθησε πολύ στο να καλμάρω! (γέλια) Από μικρή ήμουν πολύ ζωηρή και δραστήρια, μου άρεσε πάντα να κάνω ριψοκίνδυνα πράγματα κι όταν ανακάλυψα αυτό το άθλημα, ήθελα πάρα πολύ ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό. Με βοηθά πάρα πολύ στο να εκτονώνομαι, να έχω αυτοάμυνα, αλλά πάνω από όλα μου έμαθε να έχω αυτογνωσία, πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Πολύ σημαντικό είναι ότι με βοηθά να διατηρώ το σώμα μου, να γυμνάζω όλα τα μέρη του σώματός μου, αλλά και να ασκώ το μυαλό μου. Σε έναν αγώνα, αν δεν έχεις στρατηγική – σχέδιο και δεν σκέφτεσαι, καλύτερα να μην μπεις στο ρινγκ.”

Το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έκανε σε μικρή ηλικία

”Έκανα διάφορα… (γέλια) Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται είναι η εξής: Ήταν η πρώτη φορά που έκανα ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές, ήμασταν στην παραλία με τον παππού και τις ξαδέρφες μου και εκεί που έκανα ζιγκ ζαγκ, υπήρχε ένα τεράστιο ύψωμα σε κάποιο σημείο… Έπεσα κάτω, γύρισα ανάποδα κι έσκασα με το κεφάλι πάνω σε κάτι βράχια κι έπεσε το ποδήλατο πάνω μου. Ήμουν 10 ετών κι ο παππούς εκείνη την ημέρα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.

Η μητέρα μου έλεγε ”εγώ δεν έχω κόρη, έχω αγρίμι!”. Ξέρεις κάτι όμως; Μου είχε δώσει ελευθερία, παρόλες τις τρέλες και τις βλακείες που έκανα μου είχε εμπιστοσύνη κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Εφόσον μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται, δεν το εκμεταλλεύτηκα και προσπαθούσα πάντα να μην την απογοητεύω και να μην την κάνω να μετανιώσει…

Την ίδια σχέση θα ήθελα στο μέλλον να έχω και με τα δικά μου παιδιά. Οι γονείς πρέπει να εμπιστεύονται τα παιδιά, να μην είναι υπερπροστατευτικοί και καταπιεστικοί, γιατί έτσι τα απομακρύνουν και τα οδηγούν στον λάθος δρόμο.”

Alexey: Έρωτας με την πρώτη ματιά;

”Η σχέση αυτή με τον Alexey, ήρθε στη ζωή μου και την έκανε ακόμα πιο όμορφη. Δεν περίμενα ότι θα έρχονταν έτσι τα πράγματα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα νιώσω τόσο έντονα για κάποιον, ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο δυνατό στη ζωή μου με έναν άντρα. Είναι πραγματικά κάτι μαγικό! Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν κάτι παραπάνω, με μαγνήτισε…

Εγώ γενικά είμαι πολύ περίεργος άνθρωπος, επιλεκτική στις σχέσεις μου και επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Είχα περάσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν ήθελα να πληγωθώ ξανά, γιατί όταν γνωρίζω κάποιον τα δίνω όλα -όπως και στις φιλίες μου. O Alexey ειλικρινά δεν ξέρω τι στο καλό είχε και με τράβηξε, με μαγνήτισε. Είναι πολύ διαφορετικός από όσους έχω γνωρίσει μέχρι τώρα, δεν περίμενα ότι θα υπάρξει ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου. Είναι μοναδικός!

Όπως έχει πει και ο ίδιος, του θυμίζω τον εαυτό του όταν ήταν στην ηλικία μου, ήταν το ίδιο ενεργητικός… (γέλια) Με τον Alexey έχουμε το ίδιο timing και αλληλοσυμπληρωνόμαστε! Μπορεί να σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα και την ώρα που θα πάμε να μιλήσουμε θα πούμε ακριβώς τα ίδια. Αυτό είναι τρομερό κι ανατριχιαστικό για μένα. Γελάμε και λέμε ”δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια αυτό”! Μου λέει ”είσαι η γυναίκα της ζωής μου, έτσι φανταζόμουν τη γυναίκα της ζωής μου, των ονείρων μου”. Παρόλο που γνωριζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό, είμαστε μαζί έναν μήνα, αλλά νιώθουμε ότι γνωριζόμασταν από πάντα!”.

Τι εκτιμά ο ένας στον άλλο;

”Όλα είναι αμοιβαία! Η ειλικρίνεια, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, παρόλο που είναι νωρίς, σέβεται ο ένας τον άλλο. Κι είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά… Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν με ενδιαφέρει να φλερτάρω με άλλους. Την ώρα που μιλάω, όταν είμαστε μαζί έξω, δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω μου, καθόλου!

Δεν τολμά να κοιτάξει αλλού! (γέλια) Ακόμα και γυμνή να είναι η άλλη δεν τον ενδιαφέρει, τα μάτια του δεν τα παίρνει από πάνω μου. Είναι απίστευτο συναίσθημα αυτό, όταν τον νιώθω να με κοιτά, είναι σαν να με αγκαλιάζει μια θετική αύρα και είναι πραγματικά μαγικό αυτό.”.

Τι θα κάνατε αν ο ένας από τους δυο σας είχε μια καλή επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό;

”Έκαναν μια σημαντική πρόταση στον Alexey, με πολύ καλά λεφτά, για να πάει στην Πολωνία μετά το Dancing και αρνήθηκε για μένα! Στην αρχή στεναχωρήθηκα λιγάκι και τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος γι αυτή του την κίνηση κι εκείνος μου είπε ”εννοείται, δεν πάω πουθενά χωρίς εσένα.”. Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη με αυτή του την κίνηση όμως. Παρόλα αυτά, αν του ξαναγίνει πρόταση να εργαστεί στο εξωτερικό, μακάρι να μπορώ να τον ακολουθήσω.”

Η θετική απάντηση στην πρόταση γάμου που… έλιωσε τον πάγο!

”Έδωσα την απάντηση, του είπα το ”ναι”, αλλά δεν με άκουγε. Έτρεμα ολόκληρη και κάποια στιγμή του λέω ”σε παρακαλώ σήκω”… Δεν είχα λόγια, σοκαρίστηκα, δεν ήταν τίποτα στημμένο -γιατί το ακούσαμε και αυτό. Δεν ήξερα τι να νιώσω -λύπη που έφυγα ή χαρά με την πρόταση; Ήταν ακραία τα συναισθήματα… (γέλια) Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλει πολύ θάρρος για να το κάνει κάποιος και όπως μου είπαν πολλοί, με αυτή του την κίνηση παραδειγματίζει κι άλλο κόσμο! (γέλια)”.

Πότε με το καλό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

”Ταιριάζουμε πολύ, αλλά έχουμε ακόμα μέλλον, να ζήσουμε κάποια πράγματα ακόμα, να γνωριστούμε καλύτερα και θα έρθει και ο γάμος σύντομα. Σημασία έχει ότι έχω πει το ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο θα γίνει και ο γάμος. Η μητέρα μου είναι θετική σ’ αυτό, είναι δίπλα μου… Εγώ είχα πει στον Αlexey στην αρχή της σχέσης μας ότι ”διαισθάνομαι ότι εμείς οι δύο έχουμε μέλλον”! Αλλά δεν περίμενα όλη αυτή την εξέλιξη… Είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά μόλις τελειώσει το show θα συγκατοικήσουμε!… Ποτέ δεν έχω πάρει βεβιασμένη απόφαση, θέλω πάντα να είμαι σίγουρη για ό,τι κάνω, έτσι ώστε να μην μετανιώνω στην πορεία. Δεν είμαι παρορμητική και υπερβολικά αυθόρμητη…”.

Η αλήθεια είναι πως γράφει ωραία στην τηλεόραση και πλέον έχει πάρει και το κολάι του φακού. Θα σκεφτόταν να αναλάβει μια εκπομπή ή να συνεργαστεί με κάποιον, όπως ο Θέμος Αναστασιάδης;

”Ναι, γιατί όχι; Θα το ήθελα πολύ και θα ήταν κάτι πολύ καλό για μένα! Δεν θα ήταν άσχημη μια συνεργασία με τον Θέμο ή το ενδεχόμενο ν’ αναλάβω μια εκπομπή. Αυτό αν προκύψει το αποφασίζεις εκείνη την ώρα. Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι ο αθλητισμός και οι αγώνες μου. Από κει και περά θα σκεφτώ και θ’ αποφασίσω.”

Read More

And More