Πρεμιέρα για Π. Καλλίδη – Χ. Μενιδιάτη – Σ. Καλλή! Το TLIFE ήταν εκεί

Πρεμιέρα με πολύ χορό, τραγούδι και κέφι έκαναν χθες το βράδυ στο Vox ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό για να πάρεις μια γεύση από το πιο ανεβαστικό μουσικό σχήμα του χειμώνα.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο Νίνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που θα συνεργαστούν φέτος σε έναν νέο ανατρεπτικό σχήμα, ο Κώστας Καραφώτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ανδρέας Στάμος και πολλοί άλλοι.

/

Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στο Vox καθώς εμφανιζόταν και την προηγούμενη σεζόν με τεράστια επιτυχία. Η ικανότητα του να επικοινωνεί με το κοινό, να ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη αλλά και η επιτυχημένη του συνεργασία με το Φοίβο που του χάρισε τραγούδια όπως το “Τι γίνεται” το “Μη μου το χαλάς”, αλλά και την τελευταία του επιτυχία “Παραγνωριστήκαμε”, είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια και διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα.
Το σχήμα έρχεται να συμπληρώσει ο τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Μενιδιάτης. Μια ζεστή φωνή με μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση και με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

/

Ενώ, η Στέλλα Καλλή που έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της την προηγούμενη σεζόν έρχεται να συμπληρώσει την παρέα.

/

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:
/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More