Καλομοίρα στο TLIFE για την γέννηση των γιων της: “Έσπρωχνα δυο ώρες αλλά άξιζε”

Η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, την Παρασκευή το βράδυ. Νωρίτερα από ότι όλοι περίμεναν αφού οι γιατροί υπολόγιζαν να γεννήσει μετά τις γιορτές! Η ευτυχισμένη μανούλα, λίγες ώρες μετά την γέννηση των παιδιών της μίλησε στο TLIFE για τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδιά της…

Γεννήθηκαν χθες και είμαστε πανευτυχείς”, μας λέει λίγες ώρες μετά τη γέννα. Φυσικά, τόσο η Καλομοίρα όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης ανυπομονούσαν να κρατήσουν τα μικρά τους στην αγκαλιά τους και μάλιστα είχαν κάνει ήδη πρόβες!

Γεννήθηκαν πρόωρα και μέχρι στιγμής μόνο το Δημήτρη κράτησα στην αγκαλιά μου. Ήρθαν 4 εβδομάδες νωρίτερα. Έσπρωχνα για σχεδόν 2 ώρες για να βγουν αλλά άξιζε τον κόπο”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE η ευτυχισμένη μανούλα.

Την ίδια χαρά μοιράζονται και όλοι οι συγγενείς της Καλομοίρας. Η αγαπημένη της θεία Ξένια έγραψε στην σελίδα της στο facebook λίγο μετά τον ερχομό των διδύμων:

Οι φετινές γιορτές λοιπόν θα βρουν το ζευγάρι με την δική του οικογένεια! Η Καλομοίρα μας αποκαλύπτει στο TLIFE πως θα της περάσουν στο σπίτι της πεθεράς της. “Θα περάσω τις γιορτές με τα δίδυμα αγοράκια μου. Θα έχουμε ένα ήσυχο δείπνο παρέα με τον Δημήτρη και τον Νίκο”, μας λέει για τα παιδιά της που έχει ήδη αποφασίσει πως θα τα βαφτίσει.


Η Καλομοίρα, λίγα 24ωρα πριν γεννήσει, στο εστιατόριο της αγαπημένης της θείας

Read More

And More