Καλομοίρα στο TLIFE: “Ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ και εξαντλητικό να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης”

Η Καλομοίρα μιλάει για πρώτη φορά μετά τη γέννηση των μικρών Νικόλα και Δημήτρη για την προσπάθεια που έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης! Σε συνέντευξή της στο TLIFE αποκαλύπτει όλα όσα έκανε για να χάσει 34 ολόκληρα κιλά.

Η τραγουδίστρια παραμένει στην Αμερική και με τον αγαπημένο της Γιώργο στο πλευρό της βλέπει τα αγαπημένα της δίδυμα να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα. Μιλήσαμε μαζί της και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη διατροφή και τη γυμναστική της προκειμένου να πέσει από τα 89 κιλά λίγο πριν γεννήσει στα 55 που είναι σήμερα.

Η Καλομοίρα παραδέχεται πως ήταν πολύ δύσκολο να πειθαρχήσει σε συγκεκριμένη διατροφη, ενώ παράλληλα έπρεπε να φροντίζει τα μωρά της! Όπως εξηγεί είναι pizza & pasta gril και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπρεπε να “απέχει” από τα αγαπημένα της φαγητά. “Ο διαιτολόγος μου επέτρεπε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ κινόα ή κουσκούς. Τουλάχιστον μέχρι να καταφέρω να πέσω στα 56,6 κιλά, αυτοί ήταν οι μοναδικοί υδατάνθρακες που μπορούσα να φάω” εξηγεί!

Ποιο είναι το μυστικό πρωινό της “όπλο” στο αδυνάτισμα; Τι διατροφή ακολουθεί; Ποιοι είναι οι fitness κανόνες της; Γιατί σηκώνεται κάθε πρωί από τις 6πμ. για να ξεκινήσει γυμναστική;

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στην κατηγορία Fitness με ένα κλικ εδώ

Read More

And More