Brangelina: Ετοιμάζονται για το Φεστιβάλ των Καννών – Δες όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 65ο Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε και την Πέμπτη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της παρουσίασης των ταινιών που θα προβληθούν στη γαλλική γιορτή του κινηματογράφου.
Το Φεστιβάλ στις Κάννες θα διεξαχθεί φέτος από τις 16 έως τις 27 Μαΐου και από τους πρώτους που ετοιμάζονται για να βρεθούν εκεί είναι ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, με αφορμή την ταινία Killing Them Softly”, που πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός.
Το γνωστό ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας και να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά.
Λίγο πριν την μεγάλη μέρα ας δούμε τις εμφανίσεις του διάσημου ζευγαριού στα προηγούμενα Φεστιβάλ στις Κάννες.
Τον Μάη του 2007 ο Brad Pitt και η Angelina εντυπωσίασαν περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ. Με δεδομένο ότι το ζευγάρι ήταν λίγο καιρό μαζί, η εμφάνισή τους έγινε το talk of the town.


Οι δυο τους βρέθηκαν στο 60ο Φεστιβάλ Καννών και είδαν την πρεμιέρα του “Ocean’s 13”, που πρωταγωνιστούσε ο Brad Pitt και το “A Mighty Heart”.
O φωτογραφικός φακός, όμως τους απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα πριν την τελετή έναρξης, αλλά και στα διάσημα gala που ακολούθησαν.
Το 2008 η γλυκιά Angelina είναι έγκυος στα δίδυμα μωράκια της και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παιδικής ταινίας “Kung Fu Panda”, όπου η διάσημη ηθοποιός είχε δανείσει τη φωνή της.
Η κοιλίτσα της Jolie έγινε αντικείμενο συζήτησης και στην πρεμιέρα του “Changeling” στο Palais des Festivals.

Το 2009 και έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης η Angelina εντυπωσιάζει το κοινό με τη σέξυ εμφάνισή της και το εντυπωσιακό φόρεμα που διαλέγει.
Ενώ, το 2011, το διάσημο ζευγάρι δίνει και πάλι το “παρών” στο Φεστιβάλ Καννών και προκαλεί πανικό, ενώ τα φλας παίρνουν φωτιά όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ

Read More

And More