Δ. Κοργιαλάς- Ευριδίκη: Ερωτευμένοι όσο ποτέ! Δες φωτογραφίες

Από προχθές Δευτέρα, έχει ξεκινήσει μια –non stop- μουσική γιορτή σε γνωστή μουσική σκηνή του Πειραιά και κάθε βράδυ, το κοινό μπορεί ν’ απολαμβάνει κι έναν διαφορετικό καλλιτέχνη. Χθες βράδυ , βρέθηκε εκεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς που τραγούδησε unplugged, προσφέροντας αξέχαστες και μοναδικές στιγμές στους θαμώνες. Στο πλευρό του όπως, πάντα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Ευριδίκη. Όσα χρόνια κι αν μετρά η σχέση τους, το γνωστό ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, περισσότερο από ποτέ.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και σε κάθε έξοδό τους ο φωτογραφικός φακός και τα βλέμματά τους το αποδεικνύουν. Η Ευριδίκη είχε επίσης, βρεθεί στο Small Cafe στον Πειραιά στις αρχές του μήνα και ο Δημήτρης ήταν εκεί. Φαίνεται πως ο ένας δεν αντέχει λεπτό να είναι μακριά από τον άλλο. Πρόσφατα μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε ένα νέο τατουάζ στο αριστερό χέρι της Ευριδίκης, όπου αναγράφεται το Ε + Δ.

Η Ευριδίκη ήταν διακριτική και καθόταν στην πίσω μεριά του μαγαζιού θαυμάζοντας τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δεν ανέβηκε να τραγουδήσει στη σκηνή μαζί του, ούτε ένα ρεφρέν. Ακόμα κι όταν εκείνος της ζήτησε να τον συνοδεύσει σε ένα κομμάτι του, η Ευριδίκη τραγούδησε μαζί του, αλλά από τη θέση της! Άλλωστε πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο αγαπημένος της! Δεν σταμάτησε όμως, να τον κοιτάζει στα μάτια, να του χαμογελάει και να χειροκροτεί!

Ο γνωστός τραγουδιστής ταξίδεψε το κοινό με τις γνωστές του επιτυχίες, όπως το ”Είμαι εδώ”, ”Χωρίς εσένα”, ”Θέλω τόσο να σε δω”, ”Η μέρα φεύγει”. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως …ρομαντική αφού ο Δημήτρης είχε ζητήσει να σβήσουν όλα τα φώτια και να ανάψουν στα τραπεζάκια κεράκια. Όλη τη βραδιά, δεν σταμάτησε να κάνει πλάκες στον κόσμο, να λέει αστεία και να δίνει το μικρόφωνο στους θαμώνες βάζοντάς τους να τραγουδήσουν.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More