Μ. Κορινθίου στο TLIFE: Για τη ζήλια, την απιστία και το δεύτερο παιδί!

Το ρόλο της θεάς του έρωτα “Αφροδίτης” ετοιμάζεται να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη η Μαρία Κορινθίου, συμπρωταγωνιστώντας με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη στην ταινία “Αθάνατη Πραγματικότητα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για το νέο επαγγελματικό της βήμα, τη συνεργασία με τον σύζυγό της, τα επόμενα σχέδιά της και την κορούλα της Ισμήνη.
Φέτος θα πρωταγωνιστήσεις στην ταινία “Αθάνατη Πραγματικότητα”. Πότε ξεκινάτε τα γυρίσματα;
Είναι μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου και παρουσιάζει την ιστορία των Θεών του Ολύμπου και άλλα πρόσωπα της μυθολογίας. Όλο το concept θα είναι στα ελληνικά και πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζεται, τις οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστήσεις με τον σύζυγό σου Γιάννη Αϊβάζη. Πώς πιστεύεις ότι θα είναι η συνύπαρξη σας στην ταινία;
Πρώτα έγινε πρόταση στον Γιάννη και μετά σε εμένα. Είναι όμως μια ταινία που δεν βασίζεται σε δυο ηθοποιούς, αλλά θα έχει μεγάλο cast. Με τον Γιάννη μάλιστα δεν έχουμε πολλές σκηνές μαζί, αλλά έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε και οι δυο στην ίδια δουλειά.
Φοβάσαι μήπως αναγκαστείς να μείνεις αρκετές ώρες μακριά από την Ισμήνη, λόγω γυρισμάτων;
Όχι, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Θα γίνουν κάποια εξωτερικά γυρίσματα σε Κρήτη, Φαιστό, Σπάρτη και Δελφούς. Έτσι, ένας μου όρος ήταν ότι αν χρειαστεί να λείψω από την Αθήνα για περισσότερο από 3 μέρες, θα έχω και την κόρη μου μαζί.



Ποια είναι τα επόμενα σχέδια εκτός από την ταινία;
Σκεφτόμαστε να πάμε και του χρόνου την θεατρική παράσταση “Παναγιά των Παρισίων” με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Υπήρχε επιτυχία και θα συνεχίσουμε και για δεύτερη χρονιά.

Η τηλεόραση σου έχει λείψει;

Για να πω την αλήθεια μου έχει λείψει λίγο, αλλά ούτως ή άλλως δεν γίνονται και πολλά πράγματα στην τηλεόραση αυτήν την περίοδο. Αν υπήρχε μια παραγωγή και με σκέφτονταν για κάποιο ρόλο, δεν θα ήμουν αρνητική.
Για αρκετό καιρό είχες μείνει πριν κάνεις οικογένεια στην Αμερική. Τώρα θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να φύγεις από την Ελλάδα;

Αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο αν υπάρχει μια οικογένεια με παιδί. Είναι δύσκολο γιατί το παιδί έχει τους φίλους του, την καθημερινότητά του, το σχολείο του και δεν είναι εύκολο να φύγει. Επίσης για να πας στο εξωτερικό πρέπει να ψάξεις και να τρέξεις. Το κάνεις μόνο αν σέρνεις μαζί και το παιδί σου, κάτι που εγώ δεν θέλω να κάνω.
Καριέρα και οικογένεια συνδυάζονται;

Αν θες πραγματικά κάτι το συνδυάζεις. Βάζεις προτεραιότητες για να το πετύχεις. Εγώ όλη την ώρα είμαι με το παιδί, χωρίς να σημαίνει πως δεν κουράζομαι. Προτεραιότητά μου είναι, όμως, το παιδί μου και πώς θα το μεγαλώσω. Εγώ και θέλω και επιμένω να τα συνδυάζω, αλλά είναι δύσκολο. Η δουλειά μας μπορεί να είναι λίγο περίεργη με τα ωράρια, αλλά δεν θέλω να είμαι μακριά της.



Ο Γιάννης βοηθάει στο σπίτι;

Ευτυχώς, έχω βοήθεια στο σπίτι και από τον Γιάννη και από τις μαμάδες μας. Αλλά δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα για το παιδί. Προσπαθώ να ρυθμίζω τις δουλειές μου, ώστε να μην λείπω πολύ.
Πώς είσαι ως μανούλα;

Είμαι χαζομαμά, αλλά και αυστηρή όταν πρέπει. Θέλω το παιδί μου να γίνει ένας σωστός άνθρωπος με αρχές και βάσεις. Στο παιδί μου, εγώ είμαι αυτή που βάζει τα όρια και κάνει τον προγραμματισμό, αλλά παίζω και όλη την ώρα μαζί της. Προτιμώ να πάω με την κόρη μου βόλτα, εκδρομές και να παίζω, παρά να βγω με τις φίλες μου. Ο έρωτας που έχει μια μάνα με το παιδί της είναι απόλυτος και άφθαρτος!



Σκέφτεστε να κάνετε δεύτερο παιδί;
Να πω την αλήθεια, αν με ρωτούσες πριν από λίγο καιρό θα έλεγα αποκλείεται. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Επειδή πέρασα δύσκολες καταστάσεις, είναι αυτό που με σταματά και ταυτόχρονα, παίζει ρόλο το ότι αυτήν την περίοδο ξεκίνησα να δουλεύω. Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή και όχι μετά από πολλά χρόνια, θα ήθελα να κάνω ένα αδελφάκι στην Ισμήνη για να μεγαλώσει όπως κι εγώ κι ο Γιάννης με τα αδέλφια μας. Είναι καλό να μεγαλώνεις και να μοιράζεσαι πράγματα με ένα αδελφάκι. Γι’ αυτό κυρίως είναι στα σχέδιά μου κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό.

Η sexy εμφάνιση σου έχει ανοίξει ή έχει κλείσει πόρτες;
Μου έχει ανοίξει, αλλά έχει κλείσει κιόλας πόρτες. Για μια γυναίκα είναι πολύ ωραίο να την θεωρούν ερωτική, αλλά για μια ηθοποιό η ταμπέλα δεν είναι καλό να υπάρχει. Ο ηθοποιός δεν πρέπει να φυλακίζεται σε μια εικόνα. Ο ηθοποιός είναι εμπειρία, δεν είσαι, γίνεσαι ηθοποιός και κάθε ρόλος σε κάνεις πιο ώριμο. Καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να βλέπουν πια και πέρα από την εμφάνιση.

Το ότι είστε με τον Γιάννη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο σας έχει βοηθήσει;
Το ξεκίνημα μας βασίστηκε στο ότι ήμασταν και οι δυο ηθοποιοί. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ίδιους στόχους και καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιζηλία, μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση το ότι κάνουμε το ίδιο επάγγελμα.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι; Ζηλεύεις;
Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ συγκρατημένη. Αλλά επειδή είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου και δεν εμπιστεύομαι εύκολα ανθρώπους, ζηλεύω. Έχω δει στη ζωή μου πολλά, όχι με τον άντρα μου, αλλά άλλους να κρύβουν δόλο και φθόνο και να στο δείχνουν κατά πρόσωπο.
Την απιστία θα την συγχωρούσες;
Όχι, κατηγορηματικά και απόλυτα. Να μου πεις μεγάλα λόγια μην λες, αλλά την απιστία δεν μπορώ να την συγχωρήσω. Είμαι πραγματικά απόλυτη σε αυτό, δεν θα μπορούσα να ζήσω με τίποτα.

Έχουν υπάρξει περίοδοι που περάσετε κρίση στο γάμο σας;
Κρίση, όχι! Το να υπάρχουν μικρο εντάσεις συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά ως εκεί. Είναι κάτι που θέλω να ξεκαθαρίσω και να μην παρερμηνευτεί, γιατί μας έχουν χωρίσει τόσες φορές. Αλλά αν ήταν να χωρίσω, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να παντρευτώ. Δεν είχα ποτέ την ανασφάλεια να δείχνω ότι είμαι παντρεμένη με παιδί. Για να πάρω αυτήν την απόφαση και να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου, έγινε πολύ συνειδητά. Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να χωρίσω με τον Γιάννη.

Read More

And More