Κορινθίου – Αϊβάζης: Ερωτευμένοι όσο ποτέ, θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Για πρώτη φορά μαζί στο θεατρικό σανίδι θα βρεθούν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Το ζευγάρι από επιλογή δεν είχε ξαναδουλέψει μαζί παρά τις προτάσεις που είχαν δεχθεί στο παρελθόν και για σήριαλ στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο.

Όπως φαίνεται έφθασε ο καιρός που το ζευγάρι θα βρεθεί κάτω από την ίδια θεατρική στέγη και συγκεκριμένα στο Θέατρο Βεάκη με την κωμωδία “Άνω… κάτω” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη. Εκτός από την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη μαζί τους θα παίζουν ο Χάρης Μαυρουδής, η Πετρούλα Χρήστου και η Βίκυ Χατζή. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα σε περίπου τρεις εβδομάδες και το ζευγάρι κάνει αυτές τις μέρες εντατικές πρόβες με τους συνεργάτες του. Το “άνω…κάτω” θα παίζει Δευτέρα και Τρίτη, αφού τις υπόλοιπες μέρες ο Γιάννης, πρωταγωνιστεί στην Ποντικοπαγίδα στο ίδιο θέατρο.

Ο Γιάννης και η Μαρία μπορεί να περνούν πολλές από τις ώρες τους στις πρόβες κυρίως το πρωί , αλλά προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να μοιράζονται οι δυο τους όσο περισσότερο μπορούν τις προσωπικές τους στιγμές. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι στην καλύτερη φάση τους και ερωτευμένοι όσο ποτέ! Πρωταγωνίστρια βέβαια στην καρδιά και των δυο, η μικρή Ισμήνη που τη λατρεύουν και τους τρελαίνει πάντα με τις ατάκες και τα νάζια της.

Ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος, “τσάκωσε¨το γνωστό ζευγάρι, έξω από το θέατρο λίγα λεπτά πριν από την πρόβα!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες


Με σικ κάζουαλ λουκ και άβαφη αλλά πανέμορφη η Μαρία και με φόρμα ο Γιάννης, έφθασαν μαζί στο θέατρο νωρίς το πρωί για την πρόβα.

Read More

And More