H Ισαβέλλα Κούτση έγινε μανούλα! Τι λέει η κολλητή της στο TLIFE

Η Ισαβέλλα Κούτση και ο Βαγγέλης Σκλάβος απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι! Η δημοσιογράφος και ο μπασκετμπολίστας πριν προλάβουν να κλείσουν ένα χρόνο έγγαμου βίου κρατάνε ήδη στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

/

“Είμαστε οικογένεια”, έγραψε χθες η Ισαβέλλα στο twitter ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειας. Φυσικά, όλοι έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους αλλά και να επισκεφτούν την ευτυχισμένη μανούλα στο μαιευτήριο ΡΕΑ.

Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή της φίλη Μαρία Λουίζα Βούρου που πήγε να την δει σήμερα και μας είπε: “Το μωρό είναι πανέμορφο! Καθαρό προσωπάκι , μια γλύκα ! Νομίζω μοιάζει στο Βαγγέλη! Η Ισαβέλλα είναι καλά ήρεμη και πολύ ευτυχισμένη “. Δεν παρέλειψε όμως να δώσει και τις ευχές της στους γονείς: “Εύχομαι ο,τι καλύτερο υγεία και να είναι τυχερό.. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κ την αγαπάω πολύ! Ο Βαγγέλης μάλλον θα γίνει χαζομπαμπάς!”

Η Ισαβέλλα ένα μήνα μετά το γάμο της, που έγινε στην Ζάκυνθο το καλοκαίρι, μίλησε στο TLIFE για τον ερχομό του μωρού της! “Το μωρό μας χτύπησε την πόρτα πριν καλά καλά το σχεδιάσουμε! Όταν αποφασίσαμε για το γάμο και το ανακοινώσαμε στους δικούς μας μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι είμαι έγκυος! Πραγματικά αυτό είναι που θα αλλάξει τη ζωή μας! Είμαστε ξετρελαμένοι! Όσο για το φύλο δεν μας απασχολεί καθόλου, το μόνο που σκεφτόμαστε να είναι ένα υγιές παιδάκι”, μας είχε πει.

Να τους ζήσει!

Read More

And More