Κ. Κρομμύδας στο TLIFE: “Έρχονται εξελίξεις στη “Ζωή της άλλης”! Η Ξένια φθάνει στα άκρα”

Για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένες σειράς του Mega “Η ζωή της άλλης”, το τέλος των γυρισμάτων, τις νέες εξελίξεις και τα “σατανικά” σχέδια της “Ξένιας” μίλησε στο TLIFE ο Κώστας Κρομμύδας.
Ο γνωστός ηθοποιός που ενσαρκώνει το ρόλο του “Σωτήρη” στη σειρά μίλησε για το ρόλο του και τη συμμαχία που κάνει με την τηλεοπτική “Ξένια”.
Τι νέο θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς;
“Ο νέος κύκλος ξεκινά και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει στη συνέχεια και τι θα δούν, αφού πέρσι ολοκληρώθηκε λίγο η υπόθεση και θα μπορούσε να κάνει φινάλε. Ωστόσο, μπορώ να αποκαλύψω ότι ξεκινούν καινούρια πράγματα και δυνατές ιστορίες. Ο Σωτήρης θα κάνει μια δυνατή συμμαχία με την Ξένια. Οι δυο τους θα γίνουν ένα σατανικό ζευγάρι και θα φέρουν μεγάλες ανατροπές”.
Ποια είναι τα νέα σχέδια των δυο “κακών” χαρακτήρων της σειράς;
“Ο Σωτήρης αρχίζει να βάζει τις δικές του γραμμές και να περνά τα δικά του μηνύματα. Από τα πρώτα επεισόδια όμως βλέπουμε και τους δυο να ξεπερνούν τα όρια και όσο προχωράμε θα κορυφώνεται όλο αυτό. Τα πρώτα επεισόδια ξεκινούν πολύ δυνατά. Ανατρέπονται πολλά και εκεί που νομίζεις ότι η Ξένια θα είναι σε κακή μοίρα και τα έχει χάσει όλα, ξαφνικά αλλάζει αυτό. Θα υπάρχει πολύ αγωνία και σασπένς. Ανοίγουν και κλείνουν κάποιοι κύκλοι και ο Σωτήρης με την Ξένια ανοίγουν πολλά μέτωπα”.
Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;
“Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από πέρσι. Τώρα που ολοκληρώνεται η σειρά έχω αρχίσει να στενοχωριέμαι λίγο. Ο ρόλος μου άρεσε πολύ και με πήγε παραπέρα. Είχε μια πρόκληση και δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα μου. Είναι ωραίο να παίζεις διαφορετικούς ρόλους, είναι ψυχοθεραπευτικό”.
Υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου; Ποια είναι τα μηνύματα που σας δίνει το κοινό;
“Εγώ βίωσα το καλοκαίρι πολύ έντονα την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου. Η πρώτη αίσθηση που είχαν όλοι είναι να με ταυτίζουν με τον “κακό” Σωτήρη, αλλά λίγοι έμειναν σε αυτό και όταν ξεκινούσαν να μου μιλούν όλο αυτό άλλαζε και καταλάβαιναν πως δεν είμαι, όπως ο χαρακτήρας στη σειρά”.
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;
“Έχω κάνει μια ταινία με τον Νίκο Αρβανίτη που θα βγει σε λίγο καιρό και λέγεται “Μια νύχτα στην Αθήνα”, στην οποία παίζουν πολλοί ηθοποιοί από τη “Ζωή της άλλης” και υπάρχουν και κάποιες ακόμη προτάσεις που συζητάμε. Προσπαθώ σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να κάνω το καλύτερο και να μην συμμετέχω σε όλη αυτήν την κατήφεια που επικρατεί. Τα πράγματα έχουν πέσει πολύ και οι δουλειές έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να το παλέψω και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη”.
Πρόσφατα γυρίσατε με την σύζυγο σας από ένα ταξίδι που κάνατε στην Αμερική; Πώς περάσατε εκεί;
“Είχαμε πάει με την γυναίκα μου στην Αμερική γιατί κέρδισε ένα διεθνές βραβείο σε γνωστό διαγωνισμό συσκευασίας. Έτσι βρεθήκαμε εκεί για την βράβευσή της. Περάσαμε πολύ όμορφα και κάναμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η θεατρική παράσταση που παρακολουθήσαμε. Όσο για το βραβείο που κέρδισε η σύζυγός μου ένιωσα πολύ χαρούμενος και περήφανος για εκείνη”.

Read More

And More