Νέα διεθνής συνεργασία για τον Δ. Λαγιόπουλο! Πρωταγωνιστής σε video clip γνωστής τραγουδίστριας

Η μία διεθνής συνεργασία έρχεται μετά την άλλη για τον Δημήτρη Λαγιόπουλο. Και όχι άδικα αφού το μοντέλο και παρουσιαστής διαθέτει όλο το πακέτο για να είναι περιζήτητος! Πρόσφατα τον θαυμάσαμε σε μία καυτή φωτογράφιση που έκανε στη Μύκονο για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας διεθνούς brand. (Θυμήσου εδώ τα backstage) Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ήρθε η σειρά να πρωταγωνιστήσει σε νέο video clip γνωστής Λιβανέζας τραγουδίστριας.

Πρόκειται για την Jana Rouhana και φυσικά τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται στην Ελλάδα με τον Δημήτρη να είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της ελληνικής ομορφιάς και φιλοξενίας της χώρας μας! Θα την διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις χώρες που θα παιχτεί το video clip της σέξι Λιβανέζας.

Φυσικά, το TLIFE σου έχει κι άλλες αποκλειστικές πληροφορίες και σου παρουσιάζει τις πρώτες backstage φωτογραφίες!

/

/

/

Τα γυρίσματα λοιπόν ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα το πρωί το συνερεργείο, ο Δημήτρης και η Jana βρέθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου για μερικές ακόμα λήψεις. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε σκηνές με σκάφος και ελικόπτερο στη Βουλιαγμένη.

Αν τον συναντήσεις κάπου στην πόλη πίστεψε το! Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα τα γυρίσματα και γενικά υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα. Όσο για την τραγουδίστρια στης οποία το πλευρό θα τον δούμε, πάρε μία γεύση από το παρακάτω βίντεο!

Read More

And More