Το πάρτυ του Π. Λαγούτη στο Κολωνάκι! Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί;

Τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτυ στο Κολωνάκι γιόρτασε χθες το βράδυ ο Πέτρος Λαγούτης. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Ant1 “Είναι στιγμές” υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους του στο εστιατόριο “Altamira” και διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όπως κάθε Τετάρτη, ο Πέτρος βρέθηκε στο αγαπημένο στέκι των επωνύμων, όπου ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με την Βίκυ Παπαδοπούλου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα, θυμίζοντας στο κοινό ατάκες και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η βραδιά , όμως, ήταν ιδιαίτερη, αφού ο γνωστός ηθοποιός είχε γενέθλια και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του παρέα με πολλούς επώνυμους της ελληνικής showbiz.

Ανάμεσά τους ήταν οι συμπρωταγωνιστές του από το θέατρο: Κώστας Βουτσάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θωμαΐς Ανδρούτσου και Σοφία Παυλίδου. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Γιώργος Καραμίχος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες από το πάρτυ στο TLIFE:


Βίκυ Παπαδοπούλου, Ελισαβετ Κωνσταντινίδου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πέτρος Λαγούτης


Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Βουτσάς


Η τούρτα των γενεθλίων


Σοφία Παυλίδου, Πέτρος Λαγούτης


Βίκυ Παπαδοπούλου


Ο Πέτρος Λαγούτης με την Ντορέττα Παπαδημητρίου


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο πάρτυ των γενεθλίων του Λαγούτη!


Πέτρος Λαγούτης, Αντίνοος Αλμπάνης


Θωμαΐς Ανδρούτσου


Πάνος Μουζουράκης


Γιάννης Στάνκογλου

Π. Μουζουράκης, Π. Λαγούτης, Δ. Αλεξανδρής

Ο γνωστός ηθοποιός με τους φίλους του

Read More

And More