Η. Λεγάκη: Η ζωή της Playmate 2011!

Η Ηρώ Λεγάκη αναδείχθηκε χθες βράδυ, από τις ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής, ”Playmate 2001′‘, στον σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω της τις υπόλοιπες 11 διαγωνιζόμενες. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες από όλες τις διαγωνιζόμενες και την λαμπερή Κατερίνα Στικούδη.

Η μελαχρινή καλλονή, με καταγωγή από την Νάξο και την Κέρκυρα – αν και η ίδια στο προφίλ της στο Facebook υποστηρίζει ότι κατάγεται από τη Βραζιλία – είναι η πιο ”καυτή” Ελληνίδα για το 2011, που ανέβασε το θερμόμετρο περισσότερο από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη στα ύψη χθες και τελικά κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο.

Επιπλέον, η 20χρονη Ηρώ με τα γατίσια μάτια και το καλλίγραμμο σώμα ανήκει στο χορευτικό team του club “Dream City”. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τις μεγάλες της αγάπες, τη γυμναστική και το χορό, ενώ παράλληλα σπουδάζει Βρεφοκομία. Το μόντελινγκ όμως είναι εκείνο που την εκφράζει περισσότερο, γι’ αυτό και πήρε μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Ηρώ κάνει κάτι ανάλογο… Στο παρελθόν συμμετείχε σε ειδικά καλλιστεία που έγιναν στο Πόρτο Ράφτη και κατάφερε να στεφθεί ”Star Porto Rafti”!

Ας δούμε όμως, φωτογραφίες με την Ηρώ εν ώρα εργασίας σε κάποιο Club και σε επιδείξεις εσωρούχων και μαγιώ!

Πώς σου φάνηκε; Την προτιμάς ξανθιά ή μελαχρινή;

Read More

And More