Λένα Καλουτσάκη: Παντρεύτηκε η «ψυχολόγος» του Βασίλη Καρρά! Φωτογραφίες

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης η Λένα Καλουτσάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός που συμμετείχε στην τελευταία ταινία του James Bond με τον Daniel Graig, αλλά και κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο της «ψυχολόγου» του Βασίλη Καρρά στο video clip «Αγαπώ τα λάθος άτομα» ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου.

Η Λένα και ο αγαπημένος της Χρήστος Χριστόπουλος, που είναι τραπεζικός υπάλληλος και προπονητής ποδοσφαίρου αποφάσισαν να κάνουν φέτος τον πολιτικό γάμο, καθώς η γλυκιά ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός βρίσκεται στον 5ο μήνα και περιμένει αγοράκι.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με λίγους στενούς συγγενείς και φίλους, ενώ το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει του χρόνου το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους.

Η Λένα Καλουτσάκη ήταν η δεύτερη Ελληνίδα, μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου που συμμετείχαν στην τελευταία ταινία του James Bond με τον Daniel Craig και συγκεκριμένα είχε παίξει στις σκηνές που γυρίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε συμμετάσχει και στην ταινία «The Journey” του Lance Nielsen που έχει ξεκινήσει ήδη με κάποια γυρίσματα στην Αίγινα και έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip του Βασίλη Καρρά σε ρόλο ψυχολόγου.

Δες το video clip:

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσει!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More