Λέχου – Στρατάκης: Ρομαντική έξοδος για δυο! Δες φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένη και χαρούμενη από ποτέ είναι η Κατερίνα Λέχου που έχει βρει τον άνθρωπό της στα μάτια του καλού της Μάνου Στρατάκη. Το γνωστό ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φαίνεται να έχει βρει την απόλυτη ισορροπία. Ο φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό και τον σύντροφό της σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.
Λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης βρέθηκαν στο εστιατόριο “Altamira” για να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο για δυο. Το ζευγάρι έφθασε μαζί στο εστιατόριο, κάθησε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια και δοκίμασε μερικά από τα πιο γευστικά πιάτα του μαγαζιού.

Οι δυο τους ήταν πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι, μιλούσαν και αντάλασσαν τρυφερές ματιές, που μαρτυρούσαν το πόσο ερωτευμένοι είναι.
Λίγο αργότερα βέβαια, στο τραπέζι τους βρέθηκαν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί που πήγαν στο εστιατόριο για να δουν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που εμφανίστηκε σε ένα ρόλο-έκπληξη, απαγγέλοντας ποιήματα στους θαμώνες. Η Κατερίνα Λέχου που είναι καλή φίλη της Ελισάβετ την παρακολουθούσε με προσοχή και στο τέλος της χάρισε το θερμό της χειροκρότημα.

Η βραδιά, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού μετά την εμφάνισή της η Ελισάβετ βρέθηκε στο τραπέζι του ζευγαριού όπου διασκέδασαν όλοι μαζί. Μίλησαν, έφαγαν, γέλασαν με την ψυχή τους και κάπνισαν ναργιλέ.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE:

Read More

And More