Ο Γ. Λιάγκας στο TLIFE για το εστιατόριο του, τις διακοπές με τη Φαίη και τη νέα σεζόν!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν στέκεται στην τηλεοπτική του επιτυχία και κάνει νέο βήμα και καινούριο εγχείρημα! Ήδη λέγεται κι επιχειρηματίας αφού ανοίγει εστιατόριο στην αγαπημένη του περιοχή,που δεν είναι άλλη από τη Βουλιαγμένη!

Εμείς τον πετύχαμε καθ’οδόν για το μαγαζί του, αφού επιβλέπει όλες τις εργασίες και μας μίλησε για τη νέα του προσπάθεια και όχι μόνο!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του εστιατορίου; Είμαι δημότης και λάτρης τη Βουλιαγμένης. Είμαι τοπικιστής και θεωρώ πραγματικά ότι είναι ο ωραιότερος δήμος της χώρας! Ζω στα νότια προάστια, όσα χρόνια ζω στην Αθήνα και αγαπάω πολύ τη θάλασσα, έχω πολλές φιλίες με παιδιά από τη Βουλιαγμένη, έχω δημιουργήσει μια πολύ ωραία ομάδα και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο στέκι κατ’αρχήν για εμάς, για τους φίλους μας και για όσους θα έρθουν στο μαγαζί.

Πότε ανοίγει, τι ιδιαίτερο θα βρούμε εκεί; “Ευελπιστούμε να ανοίξουμε την επόμενη εβδομάδα κι αν δεν τα καταφέρουμε τη μεθεπόμενη! Σε δέκα μέρες από τώρα ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει! Θα είναι ένα μαγαζί με τα καλύτερα πρωινά που θα μπορεί να φάει κάποιος, πολύ καλό φαγητό το βράδυ και φανταστικά cocktails!

Συνεργάτες; “Φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ καλή μουσική, θα μας βοηθήσει και ο φίλος μου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε αυτό, ο φίλος μου ο Άκης ο Πεντρετζίκης με βοήθησε να στήσουμε ένα πολύ μοντέρνο και καλό μενού…Είμαστε μια μεγάλη κι ωραία παρέα στη Βουλιαγμένης και πάμε να δημιουργήσουμε ένα ωραίο στέκι στα νότια προάστια…

Ο Άκης δεν θα είναι ο βασικός σεφ, έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις… Ήδη μαγειρεύει και σε κάποια άλλα μαγαζιά. Μας βοήθησε πολύ στο στήσιμο και φυσικά ό,τι τον χρειαστούμε είναι εδώ για μας. Η βοήθεια του Άκη ήταν εντελώς φιλική κι όχι επαγγελματική…”

Το όνομα του μαζιού; “Το μαγαζί θα λέγεται μάλλον Remezzo Vouliagmeni, δεν είναι σίγουρο. Το μαγαζί είναι στο καλύτερο σημείο της πλατείας της Βουλιαγμένης! Είναι στέκι πια εκεί…”

Ο Άκης του χρόνου θα είναι με δική του εκπομπή; “Απ’όσο γνωρίζω ο Άκης του χρόνου θα είναι μαζί μας και θα μαγειρεύουμε μαζί! “

Η Φαίη τι λέει για όλο αυτό; “Γκρινιάζει” καθόλου που λιγοστεύει ο ελέυθερος χρόνος του; “Γκρινιάζει λίγο αλλά πολύ γλυκά! Η Φαίη στηρίζει πάντα όλες τις αποφάσεις μου… Απλά τώρα που τελειώσαμε την εκπομπή και λέγαμε πως θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί, έγινε αυτό και πάλι δεν είμαστε μαζί όσες ώρες θα θέλαμε… Και με το μωρό κυρίως θα ήθελα παραπάνω χρόνο! Εντάξει δεν θα πρέπει να είμαι το χειμώνα και συνέχεια. Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα το τρέχουν το μαγαζί.”

Συμμετέχει η Φαίη στο στήσιμο του μαγαζιού; “Μου λέει και τη γνώμη της για διάφορα στο μαγαζί. Άλλωστε πάντα ρωτάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου για δραστηριότητες που μας αφορούν.”

Κεφάλαιο διακοπές: “Φεύγουμε Σαββατοκύριακα, όπως και θα κάνουμε και αυτό… Με το μωρό τώρα έχει αλλάξει το στυλ των διακοπών μας. Δεν υπάρχουν φουσκωτά κλπ., θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα (γέλια) Δεν έχουμε προγραμματίσει, αλλά όπου πάμε θα είναι μαζί μας και ο μπέμπης!

Read More

And More