Γ. Λιάνης: Μιλά στο TLIFE για τον χωρισμό του από την Κ. Καράντη μετά από δέκα χρόνια γάμου!

Τίτλοι τέλους για το γάμο του Γιώργου Λιάνη και της Κοραλίας Καράντη. Το ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Διάφορα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και ο πρώην υπουργός και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, μίλησε στο TLIFE επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό αλλά τονίζοντας πάντα πως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Μάθαμε για τον χωρισμό σας… Πώς είστε; “Μια χαρά είμαι… Ο χωρισμός είναι ένα συμβάν που είναι αληθές πέρα ως πέρα… Ο τρόπος με τον οποίο διατύπωσε η Κοραλία τον χωρισμό μας είναι σωστός. Θεωρώ ότι έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει με τη μέγιστη αξιοπρέπεια… Είμαστε δυο άνθρωποι με πολύ καλές σχέσεις που εξακολουθούμε να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, απλά πήραμε αυτή την απόφαση.”



“Οι σχέσεις μας και τώρα είναι άριστες! Θεωρώ ότι ήταν μια σχέση πάρα πολύ καλή, σημαντική στη ζωή μου. Θεωρώ επίσης ότι ήμασταν δύο άνθρωποι που είχαμε πάρα πολλή αγάπη στον πολιτισμό… Νομίζω ότι τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί όλοι είχαν καταλάβει ότι η σχέση μας ήταν πολύ αξιοπρεπής και αξιόλογη… Όπως είπε και η Κοραλία αυτά τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Κι ευτυχώς αυτό το τέλος ήταν αξιοπρεπές, καλό, ήσυχο… Δεν υπήρξε κάτι στο οποίο διαφωνήσαμε.

Για όλα αυτά που λέτε, ξαφνιαστήκαμε κι εμείς όταν μάθαμε την είδηση… Φαντάζομαι δεν θα θέλατε να εμβαθύνετε στους λόγους χωρισμού “Θα ήταν άβυσσος… να ψάχναμε τους λόγους που φτάσαμε στον χωρισμό… Και οι δύο είμαστε πολύ δημιουργικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα η Κοραλία που είναι νεότερη… Τον Χειμώνα η Κοραλία θα παίξει σε μια πολύ ωραία παράσταση (σ.σ Το γλυκό πουλί της νιότης). Κι εγώ όπως ξέρετε είμαι σε ραδιόφωνο και σ’ εφημερίδα… κι ετοιμάζω κι ένα βιβλίο. Δεν είμαστε άνθρωποι αργόσχολοι. Τώρα το γιατί ακριβώς χωρίσαμε είναι μια δικιά μας ιστορία.”

Θα πάτε να δείτε την πρώην σύζυγό σας στην παράσταση; “Στη Θεσσαλονίκη; Είναι πάρα πολύ πιθανό να ανέβω και να τη δω, γιατί θέλω έτσι κι αλλιώς νας πάω να δω τα εγγόνια μου και τη γερόντισσα μητέρα μου που είναι σε προχωρημένη ηλικία. Θα έχω έναν ισχυρότερο λόγο να δω την παράσταση αλλά φυσικά περιμένω να μου στείλουν και πρόσκληση (γέλια). Εννοώ από το θέατρο. Πέρα από την πλάκα πιστεύω πως θα ‘ναι πολύ καλή δουλειά και με τον ρόλο αυτό η Κοραλία θα κάνει την έκπληξη!

Περισσότερα για τα προσωπικά μας δεν θέλω να πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχαμε μια οικογένεια καλή. Μεγαλώσαμε μαζί τον γιο της που είναι ένα θαυμάσιο παιδί και τα δικά μου παιδιά που ήταν μεγάλα, ήταν κοντά της. Και δεν έχει πάψει κανένας μας να έχει σχέση με τους άλλους… Ήταν απλά μια λογική κατάληξη δυο ανθρώπων που αντιμετώπισαν πολιτισμένα το γεγονός ότι ήταν τόσο καιρό μαζί και το γεγονός ότι ήρθε η φθορά των χρόνων κι αυτό έπρεπε να γίνει. Νομίζω ότι θα “ακολουθιόμαστε” πολύ ανθρώπινα μεταξύ μας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.”

Read More

And More