Οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 2ου MadWalk! Δες φωτογραφίες

Πολλές διάσημες παρουσίες περπάτησαν χθες το βράδυ στο κόκκινο χαλί για το 2ο MadWalk. Για δεύτερη φορά η μόδα ενώθηκε με τη μουσική και παρουσιάστηκε ένα φαντασμαγορικό show συνδυάζοντας τις δημιουργίες 9 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών με live performances από αγαπημένους καλλιτέχνες!
Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το “παρών” ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου με την Sunny Μπαλτζή, η Σίσσυ Φειρά, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Στικούδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Shaya, η Νικολέτα Ράλλη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Vegas, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Μαριάντα Πιερίδη, η Νόνη Δούνια, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κρυσταλλία και πολλοί άλλοι.

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο 2ο MadWalk

Οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά με την Μαίρη Συνατσάκη και guest host τον Κώστα Μαρτάκη που έδωσαν από την πρώτη στιγμή παλμό στη βραδιά.
Την αρχή έκανε ο Mark F. Angelo με το κομμάτι Breakdown που έγραψε αποκλειστικά για το MadWalk by Vodafone . Ενώ, τα fashion shows με τις νέες συλλογές των σχεδιαστών ξεκίνησαν με τους Deux Hommes και την μοναδική Έλενα Παπαρίζου που ερμήνευσε το I Hate Myself For Loving You της Joan Jett αλλά και την τελευταία της επιτυχία, Mr. Perfect.

Ακολούθησε η κολεξιόν των Delight μαζί με έναν καλλιτέχνη που αποτέλεσε την εναλλακτική πρόταση του φετινού MadWalk, τον Leon. Συνέχισε ο Μηδενιστής και η Demy που, ανεβασμένοι σε γιγαντιαία cupcakes & ζαχαρωτά ερμήνευσαν το Μια Ζωγραφιά (Ο κόσμος μας) και Μόνο Μπροστά, συνοδεύοντας την νέα συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture.

Στη συνέχεια, τη σκηνή κατέλαβαν οι My Wet Calvin, οι οποίοι, αναπαριστώντας τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους έντυσαν μουσικά τις δημιουργίες της σειράς Kore-Sophia Kokosalaki.
Λίγο αργότερα στη σκηνή βρέθηκαν τα Κόκκινα Χαλιά, οι ΝΕΒΜΑ και η Κατερίνα Στικούδη, στην ελληνική version του Brimful Of Asha, ενώ το show συνεχίστηκε με την Ελένη Φουρέιρα, τον Claydee και το catwalk του Angelos Bratis.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι και συνόδευσε τις δημιουργίες της Efi Papaioannou – e-φι. Το highlight ήταν το τεράστιο σκάκι που εμφανίστηκε στο stage.
Το show συνεχίστηκε με τις προτάσεις του Apostolos Mitropoulos, μαζί με τον Σάκη Ρουβά on stage, που παρουσίασε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με την Nomi Ruiz των Jessica 6, στο τραγούδι Bad Thing.
Ακολούθησε η συλλογή του Angelos Frentzos, με τη συνοδεία των My Excuse και της Ilia Darlin, οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια αλλά και το No1 hit των Rihanna & Calvin Harris, We Found Love.
Το τελευταίο fashion show που παρουσιάστηκε στη σκηνή του MadWalk by Vodafone ήταν εκείνο της Loukia, ενώ ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψε με την live performance του, πλαισιωμένος από παραμυθένιες μπαλαρίνες και ένα μεγάλο πιάνο με ουρά. Τη βραδιά έκλεισαν οι Vegas, οι ΜΕΛΙSSES και οι Goin’ Through.

Δες φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί:


Σίσσυ Φειδά


Τατιάνα Στεφανίδου


Νικολέτα Ράλλη


Sunny Μπαλτζή


Μπεττυ Μαγγίρα


Ευγενία Δημητροπούλου


Σταματίνα Τσιμτσιλή


Μαριάντα Πιερίδη


Κατερίνα Στικούδη


Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Φώτης Σεργουλόπουλος


Shaya


Άννα Πρέλεβιτς


Σπύρος Σούλης


Κρυσταλλία


Μαρία Μπεκατώρου


Μύρωνας Στρατής και Κρυσταλλία


Λάουρα Νάργες


Alex Κάβδας


Demi


Κώστας Φραγκολιάς


Μαρίνα Βερνίκου


Nikki Ponte


Κόκκινα Χαλιά


Γιάννης Λάτσιος


Vegas


Ilia Darlin


Αλέξανδρος Μπουρδούμης


Αννίτα Ναθαναήλ


Θέμης Γεωργαντάς και Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Νόνη Δούνια


Μέλισσες


Νικος Βουρλιώτης και Κατερίνα Στικούδη


Νατάσα Καλογριδη

Read More

And More