Ζ. Μακρυπούλια: Φόρεσε τα χειμωνιάτικα! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ως προορισμό μόδας το Καρπενήσι και την ορεινή Φωκίδα στη περιοχή του ιστορικού χωριού του Αθανάσιου Διάκου. Ένα ταξίδι στην φύση, στην παράδοση, στις ανθρώπινες αξίες. Ένα ταξίδι μέσα από το οποίο εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Το TLIFE την “ακολούθησε” στο οδοιπορικό της!

/

Η όμορφη Ζέτα ποζάρει χαμογελαστή με τα ρούχα της Raxevsky για την νέα χειμερινή collection που έχει πηγή έμπνευσης την χώρα μας. Μπορεί τα επαγγελματικά της να μην έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί αλλά εκείνη στέκεται αποφασιστικά και με μεγάλη σιγουριά μπροστά στον φωτογρφικό φακό της φίλης της, Ρούλας Ρέβη.

/

Άλλωστε δεν είναι το πρώτο τους ταξίδι. Η εταιρεία έχει επισκεφτεί τουλάχιστον 19 προορισμούς στο εξωτερικό και μάλιστα σε πολλούς με συνταξιδιώτη την παρουσιάστρια και ηθοποιό. Η Ζέτα βρήκε από την αρχή εξαιρετική την ιδέα και μάλιστα πρότεινε το επόμενο fashion trip να γίνει στα ελληνικά νησιά…

/

Το Καρπενήσι η Ζέτα το λατρεύει γιατί είναι κοντά στο χωριό του μπαμπά της και ήγαινε από μικρή αρκετά συχνά. Οι περιοχές που φωτογράφησαν εκτός από το Μεγάλο Χωριό ήταν η λίμνη του Μικρού Χωριού, στον Καρπενησιώτη ποταμό, στη διαδρομή προς Προυσό και στη Μαύρη Σπηλιά.

/

Μέσα από την φωτογράφηση προβάλλονται εικόνες της Ελλάδας του σήμερα: φυσική ομορφιά, πολιτισμός αλλά και ένδοξη ιστορία.

/

“Ο χρόνος που επιλέγει η Ελλάδα ως τον προορισμό μόδας για τον χειμώνα 2012-13 δεν έγινε τυχαία. Θέλουμε ως Ελληνική εταιρεία να συμβάλλουμε από την δική μας πλευρά στην αποκατάσταση της αλήθειας. Να φωνάξουμε ότι στην χώρα μας δεν της αξίζουν τα γκρίζα γεμάτα λάσπη πρωτοσέλιδα αλλά στην Ελλάδα αξίζει σεβασμός για την προσφορά της στην ανθρωπότητα, τις αξίες της και την φυσική ομορφιά της, δηλώνει ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της γνωστής εταιρείας ρούχων, Βασίλης Βόττας.

/

Και συνεχίζει: Αυτή η χώρα είναι γένους θηλυκού και εκπέμπει μια μοναδική γοητεία στην διάρκεια του χρόνου, άλλωστε αποτέλεσε το μήλο της έριδος για πολλούς κατακτητές που την ζήλευαν και την επιθυμούσαν και αυτό μάλλον εξακολουθεί να συμβαίνει μέχρι και τις μέρες μας.”

/

Όλοι στο φωτογραφικό team Ρούλα Ρέβη, Γιάννης Μαρκετάκης, Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Σεγρεδάκης, Κωνσταντίνος Κουφόπουλος, Βασίλης Βόττας συμφωνήσαν ότι η Ελλάδα είναι ακόμα άγνωστη ακόμα και σε εμάς τους Έλληνες, όσο ψάχνεις βρίσκεις όλο και περισσότερους λόγους για να την αγαπάς αλλά και να την σέβεσαι.

Read More

And More