Ζ. Μακρυπούλια: Απόδραση στη φύση με φίλους χωρίς τον Μιχάλη!

Στην Ευρυτανία βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις ανάγκες της φωτογράφισης της Raxevsky για το lookbook του επόμενου Χειμώνα. Όμως, η λαμπερή ηθοποιός- μοντέλο εκμεταλλεύτηκε αυτή την εξόρμηση και πέρασε υπέροχες στιγμές με τους φίλους της.

Μαζί της βρέθηκαν, επίσης, ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης τον οποίο η Ζέτα εμπιστεύεται χρόνια τώρα καθώς και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Η τελευταία μάλιστα, επίσης συνδύασε την εργασία με διασκέδαση αφού κοντά της ήταν και ο αγαπημένος της Αποστόλης Τότσικας. Αντίθετα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να μην ακολουθήσει την καλή του.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ρούλα Ρέβη και ο Γιάννης Μαρκετάκης πέρα από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι. Αυτή είναι μια από τις πολλές backstage photos που τράβηξαν στην Ευρυτανία

Εδώ η Ρούλα Ρέβη με τον αγαπημένο της Αποστόλη Τότσικα σε ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά καθήκοντα!

Ο Αποστόλης Τότσικας φαίνεται να το διασκεδάζει!

Η Ρούλα Ρέβη σε ρόλο μοντέλου την στιγμή που άλλος έχει αναλάβει καθήκοντα φωτογράφου! Ποιος να την φωτογραφίζει άραγε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογράφιση έγινε στο Μικρό Χωριό, το Προυσό και τα Διπόταμα, ενώ για πρώτη φορά η Raxevsky η οποία τα τελευταία χρόνια φωτογραφίζει την Ζέτα Μακρυπούλια σε εξωτικούς προορισμούς, αποφάσισε να αναδείξει τις ομορφιές της Ελλάδας!

Read More

And More