H τραγική μάνα του 20χρονου που τον σκότωσε ο 26χρονος αδελφός του στο TLIFE: “Έχω τρελαθεί”

Η στυγερή δολοφονία του 20χρονου στο Φάληρο, προκάλεσε σοκ. Απίστευτο μοιάζει στα αδέρφια του αλλά και τους τραγικούς γονείς του, το γεγονός ότι ο 26χρονος αδερφός του 20χρονου παιδιού τους είναι ο δράστης αυτού του εγκλήματος!

Η Ελληνίδα μητέρα του άτυχου 20χρονου που είναι παντρεμένη με τον Αιγύπτιο τραγικό πατέρα, μίλησε συντετριμμένη στο TLIFE: “Ζούμε όλα τα χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Από την αστυνομία έμαθα για την ομολογία του 26χρονου γιου μου. Όλα αυτά που είπε στην αστυνομία για το ότι ζητούσε διαρκώς χρήματα είναι υπερβολές. Ακούγονται πολλά. έχω τρελαθεί. Δεν έχει ξαναπροκαλέσει πρόβλημα ο 26χρονος γιος μου. Γενικά δεν μαλώνανε ιδιαίτερα. Όπως όλα τα αδέρφια…”

Για τη στιγμή του εγκλήματος: “Είμαι ζαλισμένη από όλο αυτό… Σπίτι ειμασταν όταν έγινε αυτό. Ήταν ξημερώματα και κοιμόμασταν. Δεν ξέρω αν μαλώσανε πιο πριν. Σας είπα σαν αδέρφια… Δεν ξέρω να απαντήσω τι έγινε πιο πριν. Δεν φανταζόμουν ποτέ βέβαια ότι ο 26χρονος γιος μου θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν γνωρίζουν τίποτα. Είναι όλα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι…”

Δες το σχετικό βίντεο

Read More

And More