Μαρία Έλενα Κυριάκου στο TLIFE: Τα πρώτα συναισθήματα λίγα λεπτά μετά τη νίκη!

Στον 60ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Η νικήτρια του The voice κατάφερε να ξεχωρίσει και στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το “One last breath” και να πάρει το εισιτήριο για την Αυστρία. Λίγα λεπτά μετά τη νίκη της, πριν καν προλάβει να μιλήσει με τα παιδιά της, περιγράφει στο TLIFE τα συναισθήματά της.

Περίμενε τη νίκη της; “Το πρωί που ξύπνησα ένιωθα πάρα πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα ένιωσα λίγο άγχος.” “Δεν το πιστεύω ότι πάω Βιέννη!” , μας λέει ενθουσιασμένη.

Τι σκέφτηκε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή; “Σκέφτηκα ότι θα τραγουδήσω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για μένα και την εταιρεία μου.” Και αυτό έκανε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο Έναστρον.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τους διάσημους που βρέθηκαν στον ελληνικό τελικό

Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος την στηρίζει στην Ελλάδα και της δείχνει την αγάπη του. “Δεν ξέρω πως, με έναν μαγικό τρόπο την εισέπραξα και πάνω στη σκηνή. Ήταν πολύ ζεστό το κοινό, χειροκροτούσαν καθώς τραγουδούσα κι αυτό μου έδωσε πάρα πολύ δύναμη και έδιωξα όλο το άγχος. Ένιωθα ότι έκανα απλά ένα live”, μας λέει.

Όσον αφορά το αν ξεχώρισε κάποιο από τα υπόλοιπα τραγούδια, η Μαρία Έλενα προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά. “Μου άρεσαν και τα τέσσερα, ήταν αξιόλογα και τα τέσσερα και γι’ αυτό η ευθύνη μου είναι μεγαλύτερη τώρα.”

Η συνέχεια θα την βρει να κάνει promo tour για το κομμάτι της. “Με περιμένει μεγάλο tour και είμαι πού ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Μου αρέσει να ταξιδεύω”, εξηγεί στο TLIFE.

“Το 12αρα το έχουμε σίγουρο από την Κύπρο. Μάθαμε ότι έχουμε support και από τη Σερβία, από τους eurofans. Μου στείλανε μήνυμα κι από την Αυστραλία. Ελπίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα”, μας λέει και ξεκαθαρίζει πως είναι προετοιμασμένη ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι κακό. Ελπίζει ότι θα εξαλείφουν οι πολιτικές σκοπιμότητες και όλα θα πάνε καλά.

Τέλος, μας αποκάλυψε τι συμβουλές της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου. “Να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο και να παίρνω “φωτογραφίες”.”

Read More

And More