Μ. Πολυχρονίδη στο TLIFE: Για την Κρήτη, τον σύντροφό της και τα σχέδιά της!

Φήμες ήθελαν από την Τρίτη, τη γνωστή ηθοποιό και πρώην παίκτρια του ”Just the two of us”, Μαριάννα Πολυχρονίδη, να έχει εγκαταλείψει οριστικά την Αθήνα, προκειμένου να μετακομίσει στην Κρήτη και να ζήσει μαζί με τον αγαπημένο της.

Η τηλεοπτική ”Νταίζη” όμως, μιλώντας στο TLIFE διέψευσε τις φημολογίες που την ήθελαν να έχει αποφασίσει, από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ”Εδέμ” και μετά, να συνεχίσει τη ζωή της στο όμορφο νησί, για να είναι συνεχώς μαζί με τον αγαπημένο της και να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου σ’ εκείνον.

”Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί πέρα από τα ”Μυστικά της Εδέμ” δεν έχω να πω κάτι άλλο γύρω από τα επαγγελματικά μου για αυτήν την περίοδο. Ετοιμάζω κάποια μουσικά πράγματα, αλλά ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμα. Πέρα από κάποια live που ξεκινάω την Παρασκευή στη Σύρο με τον Κώστα Λειβαδά, με τον οποίο παίζαμε και πέρσι, δεν έχω να πω κάτι άλλο… Για τα προσωπικά μου δεν θέλω να μιλάω”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Μαριάννα που εδώ και τρία περίπου χρόνια διατηρεί δεσμό με γνωστό επιχειρηματία του νησιού και μόνιμο κάτοικο Ηρακλείου Κρήτης, δήλωσε σχετικά με όσα ακούστηκαν για τη μετακόμισή της: ”Τα περισσότερα από αυτά που μάθατε δεν ισχύουν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Απλά ανεβοκατεβαίνω, είμαι στο πάνω – κάτω, λόγω του συντρόφου μου.”

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια, στην Αθήνα μέσα από κοινή παρέα, ενώ μάλιστα ο σύντροφός της δεν την ήξερε καν, γιατί δεν έβλεπε τηλεόραση. Πάντως, ακόμα κι αν η Μαριάννα δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της και δεν έχει εγκαταλείψει την Αθήνα για να αφοσιωθεί σε εκείνον και να ζήσει μαζί του στην Κρήτη, έχει κατά το παρελθόν αποκαλύψει στο TLIFE, ότι βλέπει πολύ ζεστά το θέμα του γάμου και θα επιθυμούσε σύντομα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Read More

And More