Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.02.2015 | 21:02
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Μαριέλλα Σαββίδου: Είναι πολύ τιμητικό που υπάρχει μια Κύπρια στην “Εθνική Ελλάδος”!

Μαριέλλα Σαββίδου: Είναι πολύ τιμητικό που υπάρχει μια Κύπρια στην “Εθνική Ελλάδος”!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αθώα, αληθινή και γεμάτη ενέργεια… Αυτή είναι η Στάλλω Θεοφυλάκτου ή αλλιώς η Κύπρια Μαριέλλα Σαββίδου που κατέχει μια θέση στην “Εθνική Ελλάδος”…
 
Η Κύπρια ηθοποιός (που έχει ζήσει στο Παρίσι) και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις με τον αυθορμητισμό και τις selfies της ενσαρκώνει στη σειρά το κορίτσι, που λίγη επαφή έχει με την πραγματικότητα, έχει  πλήρη άγνοια των δυνατοτήτων της, που μεταξύ μας δεν είναι και πολλές και ονειρεύεται να γίνει σταρ.

 
Τι λέει όμως για το curling και την κυπριακή αυθεντικότητα που προσπαθεί να κρατήσει στο ρόλο της;
 
“Το μόνο curling που ήξερα ήταν το curling iron (μπούκλες) στο μαλλί. Δεν ήξερα τι είναι, δεν είχα ιδέα με τι μοιάζει. Όταν πήγα στο casting ερωτεύτηκα το ρόλο της Στάλλως και έβαλα στο μυαλό μου πίσω την ιδέα του curling. Λέω «θα τα καταφέρω» και όταν πήγα σπίτι, έβαλα να δω video στο youtube για το άθλημα και είπα «πώς θα το παίξω αυτό τώρα». Το ήθελα όμως, πολύ, πάλεψα και νομίζω τα καταφέρνω κάπως”, δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας για τις δυσκολίες του αθλήματος που πραγματεύεται η σειρά.
 
Για τις πτώσεις και τα ατυχήματα στον πάγο είπε: ‘Δεν έπεσα από την πρώτη εβδομάδα, αλλά είχα και εγώ ένα τραυματισμό και χτύπησα τον κόκκυγα”.
 
Όταν την ρωτάς αν μιλάει τόσο γρήγορα τα κυπριακά για να μην την καταλαβαίνουμε ή αν της βγαίνει φυσικά εκείνη απαντά: “Γιατί εσείς δεν μιλάτε γρήγορα” και αποκαλύπτει πως είναι εκείνη που κάνει τη μετάφραση του σεναρίου από τα ελληνικά στα κυπριακά.

 
“Στην αρχή έγραφε ο Γιώργος κάποια πράγματα στα κυπριακά –όπως νόμιζε εκείνος πως ήταν- και του λέω δεν υπάρχουν αυτά που γράφεις. Έτσι, παίρνω το κείμενο στα ελληνικά και προσπαθώ να τα αποδώσω όσο πιο κοντά γίνεται στην κυπριακή γλώσσα. Έχω κρατήσει όμως τη διάλεκτο και τη μουσικότητα της γλώσσας. Ακόμη και όταν η Στάλλω μιλά ελληνικά, η μουσικότητα θα είναι κυπριακή…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ενώ, ιδιάιτερα περήφανη που συμμετέχει σε αυτό το έργο δήλωσε: “Είναι πολύ τιμητικό που υπάρχει μια Κύπρια μέσα στην Εθνική Ελλάδος, ότι η Εθνική Ελλάδος στο ¼ της είναι Κύπρια… Και κάτω στην Κύπρο έχει αρέσει πολύ αυτό”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10