Μ. Χρουσαλά: Μάθαμε τι ετοιμασίες κάνει, λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό της κορούλας της ξεκίνησε και η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στο μήνα της και όπως έμαθε το TLIFE έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο και περιμένει με αγωνία την μεγάλη στιγμή.
Από τον Ιούνιο του 2010 που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Λέοντα Πατίτσα, η Μαριέττα ήθελε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Μόλις έμαθε το νέο της εγκυμοσύνης ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της και η καρδιά της πλημμύρισε χαρά και ανυπομονησία γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που θα φέρει στον κόσμο.

Πριν λίγες μέρες μπήκε, μάλιστα, και στο μήνα της και μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί στο μαιευτήριο για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Το TLIFE επικοινώνησε με πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον και μας αποκάλυψε πως νιώθει η γνωστή παρουσιάστρια εν αναμονή του τοκετού, ποια είναι τα άγχη και τα συναισθήματά της, αλλά και όλες τις προετοιμασίες που έχει κάνει για την μικρή της πριγκίπισσα.
“Η Μαριέττα μπήκε στο μήνα της και περιμένει μέσα στις επόμενες 15 μέρες τη γέννηση του μωρού της. Θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Έχει λίγο άγχος, βέβαια, καθώς είναι κάτι καινούριο για εκείνη, αλλά έχει στο πλευρό της τον Λέοντα και τους δικούς της ανθρώπους που την ενθαρρύνουν”, αναφέρει η πηγή.

Ο σύζυγός της, άλλωστε, είναι πολύ ενθουσιασμένος και προσπαθεί να μοιράζεται μαζί της κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης. “Ο Λεό έχει ενθουσιαστεί πολύ με την εγκυμοσύνη. Είναι ευαίσθητος και πολύ προστατευτικός μαζί της. Παρόλο που δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς το πως νιώθει, μοιράζεται μαζί της, όλα τα συναισθήματα της και χαϊδεύει την κοιλίτσα, μέσα στην οποία μεγαλώνει ο καρπός του έρωτά τους”.

Πώς ήταν, όμως, η εγκυμοσύνη της Μαριέττας;
Γενικά είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και λιγούρες. Όλα ήταν σε φυσιολογικό πλαίσιο και ακόμη κι αν τις μύριζαν κάποια πράγματα, δεν έγιναν υπερβολές. Εξάλλου, η Μαριέττα έχει πάρει μόνο 7 κιλά”.
Τι προετοιμασίες έχουν κάνει για τον ερχομό της μπέμπας;
Το ζευγάρι έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο, όπου και επικρατεί το λευκό και το ροζ χρώμα που είναι και το αγαπημένο της Μαριέττας”.

Τέλος, όσον αφορά το όνομα του μωρού, πληροφορίες του TLIFE θέλουν την Μαριέττα και τον Λέοντα να το έχουν ήδη επιλέξει. Θα είναι ένα όνομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον, αλλά μέχρι να γεννηθεί η μικρή δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμη σε κανέναν.
Εμείς να ευχηθούμε στην Μαριέττα με ένα πόνο!

Read More

And More