Ο Κ. Μαρτάκης θα τραγουδήσει στην επίδειξη των Dsquared στη Ρουμανία! Τι είπε στο TLIFE πριν φύγει

Μια εμφάνιση έκπληξη στην επίδειξη μόδας των Dsquared στη Ρουμανία θα κάνει σήμερα ο Κώστας Μαρτάκης. Το TLIFE συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή στο αεροδρόμιο το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Κώστας μίλησε στο TLIFE για τη guest εμφάνισή του στο show.
O γνωστός τραγουδιστής που μας εντυπωσιάσε φέτος μέσα από το “Dancing with the stars” και “φλερτάρει” με το ενδεχόμενο να μπει στην κριτική επιτροπή του “Danicing on Ice” μετά από ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές, επιστρέφει δυναμικά με μια guest εμφάνιση σε ένα απο τα πιο μεγάλα fashion shows. Ο ίδιος, μάλιστα, που είχε βρεθεί και πέρσι στη Ρουμανία δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη βραδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία των Dsquared με τον Κώστα Μαρτάκη, ήρθε μετά από πρωτοβουλία του διδύμου των σχεδιαστών, οι οποίοι έκαναν και φέτος τις διακοπές τους στη Μύκονο και έμαθαν για τη δουλειά και την απήχηση του Κώστα και έτσι τον επέλεξαν ως τον καλεσμένο της βραδιάς για τη σημερινή επίδειξη μόδας.

Ακόμη, ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο twitter ότι είναι έτοιμος για την εμφάνισή του στο fashion show στη Ρουμανία.

Read More

And More