Ο Κ. Μαρτάκης μιλά στο TLIFE για το νέο τραγούδι και την μεγάλη έκπληξη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Νέο τραγούδι για τον Κώστα Μαρτάκη μαζί με μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ!

Ακούγοντας το τραγούδι αναγνωρίζεις αμέσως τη ζεστή γλυκιά που τον συνοδεύει και δεν είναι άλλη από αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου! Το TLIFE, επικοινώνησε με τον τραγουδιστή ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι η φωνή που ακούγεται στο νέο τραγούδι, είναι αυτή της Ν. Θεοδωρίδου!

«Η αγαπημένη μου Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά από όλα τα χρόνια που έχουμε συνεργαστεί, μου έκανε και τη μεγάλη τιμή να τραγουδήσει μαζί μου στο νέο μου τραγούδι. Μπήκαμε μαζί στο στούντιο, με βοήθησε, εννοείτε πολύ με τη μεγάλη της εμπειρία, και τραγούδησε μαζί μου.

Ελπίζω το αποτέλεσμα να το αγαπήσει ο κόσμος όσο το αγαπήσαμε κι εμείς.Η φιλία και η αγάπη μιας τόσο μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας, είναι πολύ σημαντική για μένα και την ευχαριστώ πραγματικά γιατί είναι δίπλα μου και με στηρίζει τη πρώτη στιγμή της καριέρας μου. Τέλος να ευχαριστήσω και το Μάριο Ψιμόπουλο και την Ελένη Γιαννατσούλια για το πολύ όμορφο τραγούδι που μου έγραψαν!»

Ο Κώστας, δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε μία δυνατή ερμηνευτική μπαλάντα! Στην πιο δημιουργική και ώριμη περίοδο της καριέρας του, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας χαρίζει μία ερμηνεία φορτισμένη με συναίσθημα, σε μουσική

και στίχους που τρυπάνε την καρδιά.
Το «Αν Κάπου Κάποτε» θα εμπεριέχεται στον ομώνυμο ολοκληρωμένο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Platinum Records.

Άκουσε το τραγούδι που κυκλοφόρησε σήμερα

Read More

And More