Χ. Πάζιου στο TLIFE: “Ήξερα ότι αν η Μενεγάκη δεν ήθελε τη στήλη μου θα τη βγάζανε”!

Για όλους και για όλα μίλησε η γυμνάστρια που φιλοξενούσε τα δυο τελευταία χρόνια στο πλατό της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη. Η Χριστίνα Πάζιου που παρουσίαζε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γυμναστικής, μίλησε στο TLIFE για την απότομη διακοπή της συνεργασίας της με το πρωινό.

“Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Καφές με την Ελένη” διακόπηκε ξαφνικά. Τον τελευταίο μήνα πήγαινα στο πλατό και πέντε συνεχόμενες φορές, ενώ είχα προετοιμάσει κανονικά το πρόγραμμα γυμναστικής που θα παρουσίαζα, δεν έβγαινα στην εκπομπή, λόγω έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ίδια δήλωσε πως την παραμονή των Χριστουγέννων της τηλεφώνησαν και την ενημέρωσαν ότι σταματά η συνεργασία με την εκπομπή. “Την παραμονή των Χριστουγέννων με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι και μου είπαν να μην ξαναπάω.”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Δεν μου είχαν πει κάτι νωρίτερα. Από τη δεύτερη, τρίτη φορά που πήγα και δεν έβγαινα στην εκπομπή, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπαν πως δεν βγαίνω, λόγω έλλειψης χρόνου”.

Όσον αφορά τη σχέση της με την Ελένη και το αν η παρουσιάστρια ευθύνεται για τη διακοπή της στήλης της, η ίδια σημείωσε : “Η συμφωνία από την αρχή ήταν η εξής: όσο η Ελένη Μενεγάκη θέλει τη στήλη της γυμναστικής στην εκπομπή της, θα βρίσκομαι στο πλατό. Αν η Ελένη δεν ήθελε τη στήλη μου, θα τη βγάζαμε. Η συμφωνία ήταν αυτή! Αν αρέσει στην Ελένη, όπως άρεσε στην αρχή, θα συνέχιζε η στήλη, αν όχι θα σταματούσε”, είπε και συνέχισε: “Η σχέση μου με την Ελένη και όλους στην εκπομπή ήταν καλή και δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό”.
Παράλληλα, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι η στήλη της κόπηκε, παρόλο που πήγαινε καλά στην τηλεθέαση. “Ρώτησα όταν μου είπαν ότι σταματά η συνεργασία, μήπως έφταιγαν τα νούμερα και δεν έκανα καλή τηλεθέαση, αλλά μου είπαν ότι τα νούμερα ήταν καλά. Δεν ξέρω γιατί σταμάτησαν τη στήλη μου, αφού πήγαινε καλά”, τόνισε.

Η Χριστίνα Πάζιου βρισκόταν από πέρσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παρουσίαζε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα γυμναστικής, που έχει ετοιμάσει η ίδια και απευθύνεται στους ανθρώπους, που δεν τους αρέσει η γυμναστική. “Σκοπός μου ήταν να δείξω σε αυτούς που βαριούνται ότι υπάρχει τρόπος και μπορείς να κάνεις γυμναστική, περνώντας καλά”, είπε.
Για τις φήμες που θέλουν την αντικατάστασή της από την Σόφη Πασχάλη, η ίδια δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι. “Δεν ξέρω αν η Ελένη επιλέξει να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε, την εναλλακτική γυμναστική με κάποια άλλη γυμνάστρια”, ανέφερε.

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η γνωστή γυμνάστρια δήλωσε ότι αυτήν την περίοδο συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα εναλλακτικής γυμναστικής σ’ ένα χώρο στην Αγία Παρασκευή. Όσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Χριστίνα εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να συνεχίσει αυτό που έκανε στο στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη” γιατί είχε προετοιμάσει αρκετό υλικό, ενώ αποκάλυψε ότι την έχουν προσεγγίσει και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. “Με έχουν προσεγγίσει από κάποιο άλλο κανάλι για να κάνω μια αντιστοιχη στήλη, αλλά δεν ξέρω ακόμη. Δεν βιάζομαι”, σημείωσε.

Read More

And More