B. Κουλιανού για Μιχάλη Ασλάνη: “Σ’ εκείνον χρωστάω τα πάντα. Ελπίζω να βρει μια αληθινή αγκαλιά τώρα!”

Δεν μπορεί να πιστέψει ο κόσμος της μόδας ότι ο Μιχάλης Ασλάνης “έφυγε”. Ο άνθρωπος που ανέδειξε ολόκληρη φουρνιά μοντέλων τις προηγούμενες δεκαετίες άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Συντετριμμένη είναι και η Βίκυ Κουλιανού, την όποια ανακάλυψε ο ίδιος πριν από κάποια χρόνια.

Η ίδια μίλησε στο TLIFE για την σχέση που είχε μαζί του:

“Θέλω να πω καλό ταξίδι στον Μιχάλη. Ο Μιχάλης μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Δεν θα είχα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα είχα κάνει τίποτα, δεν θα είχα γίνει μοντέλο. Εκείνος με παρότρυνε… Είχα δουλέψει άπειρες φορές μαζί του, από παιδάκι ήμουν μαζί του… Με ανακάλυψε εκείνος μέσα σε ένα λεωφορείο. Δεν οδηγούσε κι έτσι συναντηθήκαμε εκεί. Ούτε καν τον γνώριζα, ήμουν δεκατεσσάρων…

Δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί πριν φύγω για το εξωτερικό και πάντα ευχόμουν για τα show του Μιχάλη. Τα τελευταία χρόνια μόνο τον είχα χάσει και μάθαινα από κοινούς μας φίλους ότι δεν ήταν πολύ καλά. Τελευταία φορά τα είχαμε πει όταν με φιλοξένησε στο σπίτι του στη Μύκονο πριν από τέσσερα χρόνια περίπου. Ο Μιχάλης εκτός από υπερταλαντούχος ήταν άνθρωπος! Ένα μωρό παιδί, γενναιόδωρος σε όλα και πάρα πολύ ευαίσθητος όπως είναι όλοι οι γενναιόδωροι άνθρωποι. Εύχομαι εκεί που πηγαίνει να βρει μια τεράστια αγκαλιά η οποία θα είναι αληθινή και θα του αρμόζει!”

Read More

And More