Ηλιάδη – Μηλιωτάκης: Ρομαντικός γάμος το καλοκαίρι! Τι λέει ο γνωστός συνθέτης στο TLIFE

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του βρίσκονται η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης. Το γνωστό ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ρομαντική τελετή με παρανυφάκια τα παιδιά τους.
Ο έρωτας τους έχει αλλάξει τη ζωή και ο ένας φαίνεται πως έχει βρει το άλλο του μισό στα μάτια του συντρόφου του. Αν και γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σχέση το τελευταίο διάστημα και περνούν πολύ όμορφα. Το πιο σημαντικό, βέβαια, τόσο για την γνωστή τραγουδίστρια όσο και για τον αγαπημένο της ήταν το πώς θα πάρουν και τα παιδιά τους, τη σχέση τους. Ο γιος της Αγγελικής, όμως, ο μικρός Μπαμπίνος, αλλά και η κόρη του Κώστα έχουν γίνει φίλοι και οι τέσσερις τους περνούν πολύ χρόνο πια μαζί.

Έτσι η απόφαση του γάμου δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, σε μια ρομαντική και λιτή τελετή, όπως ακριβώς την έχουν ονειρευτεί.
Το TLIFE βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη σε γνωστό μαγαζί στα νότια προάστια, όπου εμφανίστηκε ο Κώστας Μηλιωτάκης συνοδεύοντας σε μια live εμφάνιση τον καλό του φίλο και συνεργάτη Ηλία Βρεττό και μας μίλησε για το γάμο του με την Αγγελική.

Μιλώντας για την απόφασή τους να παντρευτούν, ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε: “Με την Αγγελική είμαστε πάρα πολύ καλά, ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, απλά δεν έχουμε βρει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία”.
Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως προς το παρόν τις ετοιμασίες του γάμου, τις έχει αναλάβει η Αγγελική κι εκείνος δεν έχει επιλέξει ακόμη, ούτε το κουστούμι του. “Δεν έχω σκεφτεί καθόλου το κοστούμι του γάμου μου”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Από την πλευρά της, πάντως, η Αγγελική Ηλιάδη έχει συζητήσει για το νυφικό της, το οποίο θα σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος. “Έχουμε συζητήσει με τον Βρεττό για το νυφικό, αλλά δεν το έχει σχεδιάσει ακόμη. Το σίγουρο είναι πως θα είναι απλό. Θέλουμε όλα στο γάμο να είναι απλά. Θέλω ο γάμος να είναι μια πολύ χαλαρή μέρα και να περάσουμε όμορφα με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.”, είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Μίλα”.

Δες το video:

Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος, ο μέλλοντας γαμπρός δήλωσε πως θα ήθελε να πάει κάποιες μέρες σε ένα όμορφο μέρος με την καλή του, αλλά ακόμη δεν έχουν σκεφτεί τον προορισμό. “Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα το ταξίδι του μέλιτος”, σημείωσε.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι δυο τους θέλουν μια απλή τελετή και ένα γάμο που να μοιάζει πιο πολύ με πάρτυ με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όσο για τα δυο αγγελούδια τους; Η Αγγελική και ο Κώστας έχουν σκεφτεί να τα κάνουν παρανυφάκια στο γάμο τους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από τις προετοιμασίες του γάμου, οι δυο τους έχουν αυτήν την περίοδο και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Αγγελική συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη και παράλληλα προωθεί το νέο της τραγούδι, ενώ ο Κώστας Μηλιωτάκης συνεχίζει τη συνεργασία με τον Ηλία Βρεττό στα live του. “Είμαι πολύ χαρούμενος, μου αρέσει η χημειά που υπάρχει με τον Ηλία στη σκηνή. Και είχα καιρό να νιώσω έτσι. Περνάμε όμορφα, ο κόσμος διασκεδάζει, μας μιλάει και συμμετέχει μαζί μας.”

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Ρεπορτάζ: Ζαχαρούλα Χρόνη
Επιμέλεια: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More