Θ. Γιωργαντάς – Χ. Παππά κι άλλοι επώνυμοι έκαναν Πάσχα στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Η Μύκονος είναι σταθερός προορισμός για τους celebrities. Βέβαια, φέτος δεν είχε την ίδια επισκεψιμότητα με άλλες χρονιές, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που την επέλεξαν για να περάσουν εκεί το Πάσχα!

Το TLIFE συνάντησε να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια την Χριστίνα Παππά και τον Θέμη Γιωργαντά! Τα δυο φιλαράκια πέρασαν πολύ όμορφα στο κυκλαδίτικο νησί πίνοντας ρακόμελο το βράδυ και απολαμβάνοντας τον ήλιο το πρωί.

Πάντα πιστή στο ραντεβού της με το κοσμοπολίτικο νησί είναι η οικογένεια Ζουγανέλη! Ο τραγουδοποιός επισκέπτεται το νησί σε κάθε ευκαιρία! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην περάσει το Πάσχα στο σπίτι που έχει εκεί με την αγαπημένη του κόρη Ελεονώρα και την σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη.

Η Ελεονώρα μάλιστα εντυπωσίασε με το νέο της look αφού εδώ και λίγο καιρό έχει βάψει τα μαλλιά της κόκκινα! Ποζάρει χαμογελαστή στο φακό του TLIFE που την συνάντησε να κάνει βόλτα με τους γονείς της.

Είναι από τους ηθοποιούς που δεν βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εξόδους αλλά τον συναντήσαμε στα σοκάκια της Μυκόνου. Ο Τάκης Χρυσικάκος πέρασε τις πασχαλινές διακοπές στο νησί.

Το ίδιο και το μοντέλο Ελίνα Καντζά! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτησε μαζί με τον σύντροφό της Dj Rush.

Η οικογένεια Λυμπέρη σύσσωμη έφτασε στο όμορφο νησί του Αιγαίου για να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την ρουτίνα της Αθήνας.

Από τους σταθερούς επισκέπτες είναι και η Ισαβέλλα Βλασιάδου αφού έχει σπίτι εκεί! Η γλυκιά ηθοποιόςπέρασε το Πάσχα στο αγαπημένο της νησί.

Ο Μάκης Τσέλιος δεν θα μπορούσε να περάσει αλλού τις μέρες αυτές. Ο γνωστός σχεδιαστής λατρεύει το νησί και φροντίζει να περνάει στο σπίτι που έχει εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Read More

And More