Ε. Φουρέιρα – Νίνο: Ξεσήκωσαν το κοινό στη live εμφάνισή τους! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Σε γνωστό club της παραλιακής εμφανίστηκαν χθες το βράδυ ο Νίνο και η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκαν από το κοινό. Οι δυο καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θαμώνων.

/

Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε on stage φορώντας ένα καυτό κίτρινο σορτσάκι και ένα top από την Maria Patelis και τραγούδησε στου “Ερωτα την τρέλα”. Η σέξυ τραγουδίστρια εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τον αντρικό πληθυσμό και τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

/

Λίγο αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή ο Νίνο, ντυμένος στα λευκά και εντυπωσίασε τα κορίτσια που ήταν εκεί. Σε μια στιγμή, μάλιστα, έβγαλε το σακάκι του και πήγε να το πετάξει στο κοινό, προκαλώντας παραλήρημα!

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί celebrities, ανάμεσα τους ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, ο Γιώργος Σατσίδης, η Σάσα Μπάστα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο ράπερ Bo, οι REC, ο Αντύπας με την συζυγό του και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More