Η Δούκισσα Νομικού δοκιμάζει… κοσμήματα! Δες φωτογραφίες

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε χθες βράδυ η Δούκισσα Νομικού και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε την ώρα που δοκίμαζε επώνυμα κοσμήματα.
Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο αξέχαστο ταξίδι με προορισμό τον τροπικό παράδεισο και την υπόσχεση για ένα λαμπερό 2013 που έδωσε η εταιρία κοσμημάτων Swarovski, στην παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι του προσεχούς έτους, στο εστιατόριο FUGA του Μεγάρου Μουσικής.

/

Με εξωτική διάθεση, χρωματιστές αποχρώσεις, φοίνικες και ζουμερά κοκτέιλ, στην παρουσίαση της συλλογής οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες της Swarovski – που αποκαλύπτουν το γιορτινό πνεύμα της συλλογής Tropical Paradise.

/

Η έναρξη της παρουσίασης της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε με την Δούκισσα Νομικού, η οποία υποδέχθηκε το “fashion crowd” στο μαγικό κρυστάλλινο κόσμο του Οίκου Swarovski.

/

Τα latin ethnic ηχοχρώματα της DJ Miss Catalina από τα decks ταξίδεψαν μουσικά τους καλεσμένους στη Λατινική Αμερική. Το τροπικό αυτό μοτίβο επισφράγιζαν τα δεκάδες κοσμήματα της νέας συλλογής της Swarovski που εντυπωσίασαν με την κομψή θηλυκότητα: γεμάτη χάρη, αισθησιασμό και μια νότα μοντερνισμού.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More