Μόνο στο TLIFE: H Melanie Laurent και o Morgan Freeman μιλούν για τη νέα τους ταινία!

Ο Louis Leterrier, μετά από blockbusters όπως τα “The Incredible Hulk”, “Clash of the Titans”, “Transporter” έρχεται να κάνει τα… μαγικά του σε μια κλασική heist movie.

Το “Now you see me” ή αλλιώς “Η συμμορία των μάγων” που κυκλοφορεί από σήμερα στις αίθουσες από την Odeon αναμένεται να μας εντυπωσιάσει. Ο γνωστός σκηνοθέτης δουλεύει με ένα ένα πεντάστερο καστ στους καταιγιστικούς ρυθμούς των Chemical Brothers.

Πάρε μία γεύση από το trailer!

Οι Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher και Dave Franco είναι οι δεξιοτέχνες “Τέσσερις Καβαλάρηδες”, μια ομάδα ταχυδακτυλουργών που ενώ παρουσιάζουν τα ριψοκίνδυνα κόλπα τους στο κοινό, ταυτόχρονα πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες – και μετά μοιράζουν τη λεία στους θεατές.

Ο Mark Ruffalo και η Mélanie Laurent είναι οι εκπρόσωποι του Νόμου που προσπαθούν επανειλημμένως – και ανεπιτυχώς – να τους πιάσουν, με τη βοήθεια του πρώην illusionist Morgan Freeman, σε μια ταινία όπου το heist ενώνεται με το big beat.

Tο TLIFE εξασφάλισε συνεντεύξεις από τους Melanie Laurent και o Morgan Freeman οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους από την ταινία!



Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More