Πρεμιέρα “σε μπλε βελούδο” για Αλεξίου – Γαλάνη! Δες ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί!

Στη σκηνή του “Παλλάς” συναντήθηκαν χθες δυο μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο λόγος για την Χάρις Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη, που έπειτα από πολλά χρόνια τραγουδούν μαζί “σε μπλε βελούδο”! Το TLIFE βρέθηκε στη ξεχωριστή πρεμιέρα που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

“Αισθάνομαι πιο δυνατή και πιο ασφαλής γιατί θα μοιραστώ τη σκηνή με την αγαπημένη μου Δήμητρα Γαλάνη, με την οποία μας ενώνει ένα πολύτιμο παρελθόν”, ανέφερε η Χάρις Αλεξίου, στη συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς, δίνοντας μια πρώτη γεύση για τη μοναδική βραδιά που ακολούθησε. Για την ουσιαστική σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους, μίλησε και η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία τόνισε πως: “όταν βρισκόμαστε στην σκηνή μαζί, συμβαίνει κάτι το απίστευτο. Νομίζεις ότι οι φωνές δεν ξεχωρίζουν γιατί πιστεύω πως οι φωνές γίνονται “ένα”, όταν οι ψυχές γίνονται ένα”.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz, που απόλαυσαν το πρόγραμμα και διασκέδασαν πολύ. Ανάμεσά τους ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Αγγελική Νικολούλη, η Έλενα Ακρίτα, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χρήστος Φερεντίνος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Έλενα Παπαρίζου και πολλοί άλλοι.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου, τη σκηνογραφία οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, ενώ υπεύθυνοι για τις ενορχηστρώσεις είναι οι Κώστας Παπαδούκας και Γιώργος Ζαχαρίου.
Δες φωτογραφίες:


Η Χάρις Αλεξίου με τον Λάκη Λαζόπουλο!


Η Αγγελική Νικολούλη


Η Ντόρα Μπακογιάννη


Η Χριστίνα Πολίτη με τον Χρήστο Φερεντίνο


Γιώργος Παπαδάκης


Η Αγγελική Νικολούλη με την Έλενα Ακρίτα


Νόνικα Γαληνέα


Αντώνης και Έλενα Λυμπέρη!


Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη


Δημήτρης Κοντομηνάς, Χάρις Αλεξίου και Λάκης Λαζόπουλος


Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης

Read More

And More