Οι αδερφές Παντελιδάκη χορεύουν με τα παιδιά της σχολής τους! Φωτογραφίες

Η Ελευθεριά και η Γιώτα Παντελιδάκη είναι επαγγελματίες χορεύτριες και δημιούργησαν μαζί μία σχολή χορού στην Ελευσίνα η οποία είναι η μεγάλη τους αγάπη. Κάθε χρόνο λοιπόν, στην αρχή του καλοκαιριού παρουσιάζουν με τις μαθήτριές τους μία χορευτική παράσταση.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η φετινή με τις ίδιες να συμμετέχουν στην παρουσίαση και να αποσπούν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στο θέατρο Γαλαξίας στον Ασπρόπυργο. Φυσικά εκεί ήταν και το TLIFE και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό όχι μόνο τις δίδυμες αδερφούλες αλλά και τους διάσημους θεατές τους!

Στη μουσική επιμέλεια της παράστασης ήταν ο Μάριος Ψιμόπουλος ενώ τα κοστούμια έκανε η Ζάζα Βάλβη.

Ανάμεσα στους θεατές εντοπίσαμε την Όλγα Φαρμάκη, την οικογένεια Γκουγκούση, την τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη και φυσικά τον Γιώργο Γιαννιά.

Ο τραγουδιστής διατηρεί δεσμό μ ετην Ελευθερία και δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σε μία τέτοια στιγμή. Ακριβώς το ίδιο κάνει και εκείνη. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα και συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι παρόλο που η σχέση τους μετρά 10 χρόνια!

Βέβαια, ο Γιώργος έχει πολύ καλή σχέση και με την αδερφή της αγαπημένης του Γιώτα και δεν είναι λίγες οι φορές που θα τους δούμε να βγαίνουν όλοι μαζί. Άλλωστε οι δίδυμες αδερφούλες έχουν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους!

Read More

And More