Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.12.2012 | 17:21
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Ντ. Παπαδημητρίου στο TLIFE για το Dancing, το θέατρο και την καθημερινότητα με τα παιδιά της!

Ντ. Παπαδημητρίου στο TLIFE για το Dancing, το θέατρο και την καθημερινότητα με τα παιδιά της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία εντυπωσιακή παρουσία, επιτυχημένη στη δουλειά της και πάνω απ’ όλα μία ευτυχισμένη και στοργική μητέρα. Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; Με πολλή - πολλή προσπάθεια, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο TLIFE.

Η όμορφη ηθοποιός επιλέγει να μην μιλάει πολύ για τα προσωπικά της παρόλα αυτά το κοινό την ξέρει καλά μέσα από την δουλειά της και μέσα από την αξιοπρεπή παρουσία της στο χώρο με την οποία καταφέρνει εύκολα να σε κερδίσει.

Εμάς, εδώ στο TLIFE, μας κέρδισε ακόμα με περισσότερο με όλα όσα μας είπε. Φυσικά, μιλήσαμε για το Dancing όπου την απολαμβάνουμε σε εξαιρετικές επιδόσεις εδώ και τρεις εβδομάδες, για την συνεργασία της με τον Κωστα Καζάκο στο θέατρο Τζένη Καρέζη αλλά και την καθημερινότητά της με τους δυο γιους της, Φίλιππο και Διονύση.Πείτε μας δυο λόγια για την παράσταση που παίζετε και τον ρόλο σας.

Είμαστε στο θέατρο Τζένη Καρέζη σε μία πολιτική κωμωδία του Μπρεχτ που λέγεται “Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάτι”. Είναι μία εξαιρετικά επίκαιρη κωμωδία, αν και έχει γραφτεί πριν από πολλά χρόνια, γιατί πραγματεύεται την διαφορά μεταξύ πλουσίων και φτωχών και το πόσο μεγάλη απόσταση υπάρχει ανάμεσα στους δύο.
Ο ρόλος μου είναι η κόρη του Πούντιλα, ο οποίος είναι ο κύριος Καζάκος. Είμαστε 22 άνθρωποι θίασος, έχουμε ζωντανή μουσική στο θέατρο, ο Διονύσης Τσακνής τραγουδάει και είναι αφηγητής στην παράσταση. Πάμε πάρα πολύ καλά παρόλο που δεν είναι ένα έργο που είναι αμιγώς εμπορικό. Πάμε όμως πάρα πολύ καλά, ευτυχώς και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γιατί έχουμε δουλέψει πολύ γι\' αυτή την παράσταση. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο 22 άνθρωποι θίασος, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ ριψοκίνδυνο εγχείρημα αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής μας βγαίνει σε καλό. Και από τις κριτικές του κόσμου και από την παρουσία του που το θέατρο είναι σχεδόν γεμάτο κάθε μέρα. Η αλήθεια είναι ότι ανεβαίνουν όντως πάρα πολλές παραστάσεις. Αυτό έχει να κάνει και το ότι οι ηθοποιοί δεν έχουμε πια άλλον τρόπο να εκφράσουμε την δουλειά μας και να κάνουμε κάτι πέρα από το θέατρο. Η τηλεόραση και το σινεμά έχουν πια πεθάνει. Από την άλλη και ο κόσμος έχει την ανάγκη να δει κάτι. Αυτό φαίνεται από το ότι παρότι είναι πολλές οι παραστάσεις στο θέατρο, πάει ο κόσμος. Έχει την ανάγκη του να ξεφύγει και να δει κάτι που να μην είναι τούρκικο στην τηλεόραση ή κάτι τέτοιο. Αυτό μας δίνει κι εμάς την δύναμη να κάνουμε πράγματα στο θέατρο ακόμα κι αν φαίνονται οι παραστάσεις ίσως περισσότερες από όσες θα περίμενε κανείς. Υπάρχει ανταπόκριση.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με έναν αναμφισβήτητα σπουδαίο ηθοποιό όπως είναι ο Κώστας Καζάκος;
Έχω ξανασυνεγαστεί μαζί του πριν από τρία χρόνια που είχαμε κάνει το “Μαύρο κουτί” στο θέατρο Καρέζη. Είχαμε από τότε αποκτήσει μία πάρα πολύ καλή επικοινωνία και σχέση. Είναι ένας δάσκαλος, με όλη την σημασία της λέξης. Όχι μόνο επειδή ο ίδιος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά γιατί το μέλημά του είναι να σε μάθει και το κάνει με έναν τρόπο χωρίς να θέλει ποτέ να σε στεναχωρήσει, να σε μειώσει, να σε προσβάλει, να σε κάνει να νιώσεις μειονεκτικά. Είναι δάσκαλος! Πιστεύω αν ο Κώστας Καζάκος έκανε μία άλλη δουλειά από αυτή του ηθοποιού, θα μπορούσε να γίνει ένας πάρα πολύ καλός δάσκαλος.

Ήταν κι εκείνος άρα ένας λόγος που δεχτήκατε να συμμετέχετε σε αυτή τη δουλειά;

Ο πρωταρχικός λόγος ήταν το έργο, αυτό καθαυτό, διότι θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Είναι ένα από τα πιο σπουδαία έργα του Μπρεχτ και είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα στο θέατρο οπότε αυτό ήθελα και ήταν ένας ακόμα λόγος που αποφάσισα να το κάνω. Και φυσικά η εγγύηση του κυρίου Καζάκου που για μένα είναι “έχω το κεφάλι μου ήσυχο” . Ξέρω ότι θα δουλέψουμε, όπως και έγινε, και θα βγάλουμε μία πάρα πολύ καλή δουλειά υψηλού επιπέδου και υποκριτικού και αισθητικού και μουσικού και σε όλα τα επίπεδα.

Έχετε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι θέλετε να κάνετε κάθε φορά κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους ρόλους. Το κριτήριο σας λοιπόν με το οποίο επιλέγετε τις δουλειές σας είναι αυτό ή οι συνεργάτες;
Κοιτάξτε, ξεκινάει πρώτα απ\' όλα από το κείμενο. Τι θα πάρω στα χέρια μου, τι θα διαβάσω, τι θα είναι ο ρόλος. Ναι, η πρόθεσή μου είναι να κάνω ρόλους που δεν μοιάζουν μεταξύ τους γιατί δεν έχει ενδιαφέρον αν συμβαίνει το ίδιο και το ίδιο ξανά και ξανά. Ούτε για μένα ούτε για τον κόσμο φαντάζομαι που έρχεται για να με παρακολουθήσει. Κατόπιν, φυσικά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η συνεργασία. Μου αρέσει να νιώθω ότι θα πάρω κάτι από όποια συνεργασία κάνω, ότι θα μάθω κάτι. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους οι οποίοι θα με μάθουν πράγματα. Ακόμα και τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση γιατί πέρα από τους λίγο πιο παλιούς, τον Παύλο Ορκόπουλο, τον Σταμάτη Τζελέπη, την Γεωργία Καλλέργη, τον Θοδωρή Γράμψα, τον Νίκο Μόσχοβο υπάρχουν και νέα παιδιά που βγήκαν από την σχολή πέρυσι και πρόπερσι. Ακόμα και από αυτούς μπορείς να μάθεις πράγματα γιατί έχουν τόση όρεξη και τόση ενέργεια και μία φρέσκια ματιά στα πράγματα που ακόμα κι από αυτούς μπορείς να μάθεις. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ να το καταφέρνω στις δουλείες μου.

Όσον αφορά το μέσο, επειδή έχετε κάνει και τηλεόραση και κινηματογράφο και θέατρο, τι προτιμάτε;
Μεγάλη μου αγάπη είναι το σινεμά, δεν το έχω κρύψει. Το έχω ξαναπείς σε συνεντεύξεις μου ότι μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Γενικά όμως δεν μου αρέσει να συγκρίνω αυτά τα τρία είδη μεταξύ τους, δεν είναι και σωστό να τα συγκρίνει.
Το σινεμά έχει τη γοητεία του και την λάμψη του. Το θέατρο είναι ζωντανό, σπαρταριστό και εκεί ουσιαστικά ο ηθοποιός δείχνει την ικανότητά του γιατί είσαι εσύ και ο κόσμος, δεν μεσολαβούν μουσικές, μοντάζ, τεχνικά πράγματα.
Η τηλεόραση, την οποία επίσης αγαπώ πολύ, είναι ένα πράγμα άμεσο που μπαίνει μέσα στα σπίτια του κόσμου. Έχει κι αυτό την γοητεία του, έχει άλλες ταχύτητες, είναι πιο γρήγορη, έχει μια αδρεναλίνη παραπάνω, ας πούμε. Οπότε δεν θα ήθελα να τα συγκρίνω απλά θα μπορούσα, έτσι λίγο, να βάλω μία προτεραιότητα στο σινεμά γιατί αγαπώ πάρα πολύ και να παίζω και να παρακολουθώ.

Βλέπετε τηλεόραση; Τι άποψη έχετε για το πως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο;
Δεν μπορώ να πω ότι βλέπω τηλεόραση, ιδιαιτέρως. Δεν έχει και κάτι να δεις, η αλήθεια είναι. Αφήστε που έχω και το θέατρο εγώ οπότε ούτως ή άλλως τις ώρες που ουσιαστικά βλέπουμε τηλεόραση εγώ είμαι ήδη στο θέατρο. Θα ήθελα να είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε σειρές ελληνικές, ελληνικά σενάρια. Να υπάρξουν τέτοια πράγματα και να είμαστε μόνο στο τούρκικο και στο ξενόφερτο πράγμα. Από την άλλη αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της κατάστασης γενικότερα. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή αυτό το πράγμα θα αρχίσει να αλλάζει και να αρχίσουν να γίνονται δουλειές, σε άλλη βάση και με άλλα δεδομένα στα οποία πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε αλλά θα είναι καινούρια δικά μας πράγματα.

Πώς αποφασίσατε να πάρετε μέρος στο Dancing with the stars; Είχατε ενδοιασμούς και αν ναι ποιοι ήταν αυτοί;

Είχα ενδοιασμούς πιο πολύ τα προηγούμενα χρόνια που μου είχαν προτείνει να πάω γιατί έχουν ξαναγίνει συζητήσεις και για τα δύο προηγούμενα Dancing. Γι\' αυτό δεν το έκανα κιόλας γιατί δεν ήμουν εγώ σε μία τέτοια φάση, αν θέλετε, στη ζωή μου που να έχω το κέφι και την χαρά να μπω σε μία τέτοια διαδικασία. Τώρα, είπα αμέσως το ναι γιατί ήτανε σωστό το timing. Είχα την όρεξη και το κέφι να κάνω κάνει τέτοιο, δεν το φοβήθηκα, είπα “ωραία θα το κάνω” και μπήκα με όλη μου την καλή διάθεση.
Θεωρώ όμως ότι και ο κόσμος είχε πολύ ανάγκη από κάτι τέτοιο που θα του δώσει λίγη χαρά, που θα τον ψυχαγωγήσει με έναν τρόπο πολύ αξιοπρεπή οπότε ήταν το κατάλληλο timing για να το κάνω.
Μέχρι στιγμής έχουμε πάει καλά. Έχουμε όμως ακόμα πάρα πολύ δρόμο για να δούμε που θα φτάσει όλο αυτό αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη που μέχρι στιγμής έχουμε μία αξιοπρεπή και καλή εμφάνιση.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αρχίσει από το πρώτο live να λένε αρνητικά σχόλια και να επιτίθενται στο show. Είδαμε και κάποιοι κριτικούς να γράφουν την έντονα αρνητική τους άποψη. Κάποια από τους συμπαίκτες μπήκαν στην διαδικασία να απαντούν σε αυτά. Εσείς τι θέση παίρνετε;
Όχι, εγώ δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ήταν και είναι αναπόφευκτο ότι θα υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Ο τρόπος που την εκφράζει βέβαια είναι ένα άλλο κομμάτι αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζουν αυτά που διαβάζω γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω σε όλα αυτά, είναι μέσα στο παιχνίδι και τα ξέρω, τα καταλαβαίνω και τα σέβομαι.

Τα μέσα ασχολούνται ούτως ή άλλως πολύ μαζί σας. Ειδικά στο παρελθόν. Εσάς η στάσης σας σε αυτό είναι γενικά να μην ασχολείστε; Τα διαβάζετε, σας ενοχλούν, τα αφήνετε πίσω;
Κάποια τα διαβάζω αν πέσουν στην αντίληψή μου, κάποια μπορεί να μην τα βλέπω να μην τα παρακολουθώ. Γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να σχολιάζω γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει να το βγάλω προς τα έξω και να το εκθέτω με έναν τρόπο. Μέχρι ένα σημείο φυσικά γιατί αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα ο κόσμος θα τα βλέπει και θα τα ξέρει. Από εκεί και πέρα όμως το να κάθομαι εγώ και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, να διαψεύδω, να επιβεβαιώνω, να εξηγώ το θεωρώ και λίγο παράλογο. Από την άποψη ότι δεν το κάνω αυτό με πρόσωπα και άτομα του περιβάλλοντός μου που πραγματικά τα γνωρίζω και είναι κοντά μου οπότε μου φαίνεται τρομερά παράλογο το να πρέπει να το κάνω αυτό σε συνεντεύξεις σε περιοδικά που απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω και δεν με ξέρουν. Και δεν θεωρώ ότι χρησιμεύει και σε τίποτα το να προβάλλουν τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή σε σχέση με την δουλειά που κάνω. Ακούω δηλαδή που λένε μερικοί ότι είναι αναπόφευκτο και ότι είναι μέρος της δουλειάς μου. Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι μέρος της δουλειάς μου σε καμία περίπτωση το να μιλάω για τα προσωπικά μου.

Σας δημιουργεί αμηχανία όλο αυτό; Γιατί είδαμε και το καλοκαίρι τα περιοδικά να φιλοξενούν πολλές φωτογραφίες σας από τις διακοπές σας.
Όχι αμηχανία δεν μου προκαλεί και σαφέστατα γνωρίζω ότι όταν θα πάω στη Μύκονο διακοπές είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν φωτογράφοι και να βγουν κάποιες φωτογραφίες. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα θα είναι λίγο προς τα έξω αλλά κι εγώ ούτε να μπω σε καμιά σπηλιά μπορώ ούτε να κάθομαι να αποφασίζω, που θα πάω διακοπές ή που θα κάνω μπάνιο σε σχέση με αυτό. Μέχρι εκεί που δεν με ενοχλεί δεν έχω πρόβλημα. Από ένα σημείο και μετά όμως που τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σοβαρά, εκεί βάζω τα όριά μου.

Σας αγχώνει αυτό σε σχέση με τα παιδιά σας; Γιατί είναι 7 και 8 χρονών και μπορεί να ακούσουν ή να δουν. Τους έχετε μιλήσει και τους έχετε εξηγήσει;

Όχι δεν έχουμε μπει σε τέτοιες συζητήσεις και ούτως ή άλλως τα παιδιά μου δεν έχουν πρόσβαση ούτε σε περιοδικά, ούτε blogs ούτε internet. Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα γραφτεί και τι θα πει ο καθένας , αυτό που μπορώ να ελέγξω είναι αυτά που θα πω και θα κάνω εγώ οπότε και είμαι πολύ προσεκτική. Ακριβώς γιατί έχω δύο παιδιά. Δεν είμαι ένα κορίτσι μόνο του που δεν θα με ένοιαζε στην τελική και τίποτα οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι. Το υπόλοιπο δεν είναι στο χέρι μου και ευτυχώς τα παιδιά μου ακόμα είναι σε μία ηλικία που δεν χειρίζονται τέτοιου είδους πράγματα.

Έχουν συναίσθηση όμως του ότι είσαστε γνωστή, ότι παίζετε στην τηλεόραση, ότι ο κόσμος σας ξέρει; Φαντάζομαι ότι όταν περπατάτε στον δρόμο ο κόσμος σας αναγνωρίζει και σας μιλάει.
Μπορεί να το έχουμε συναντήσει αυτό, το βλέπουν λίγο σας παιχνίδι, δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί 100% τι σημαίνει μας ξέρουν. Μπορεί και να το θεωρούν και λίγο ότι, εντάξει, όλους τους ανθρώπους τους ξέρουν. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία να κάτσω να πω στα παιδιά μου “ξέρετε η μαμά..”. Καμία σχέση, ποτέ δεν θα το έκανα αυτό. Ξέρουν τι δουλειά κάνω.

Έχουν έρθει σε παραστάσεις;
Βέβαια, έχουν έρθει και στο θέατρο και σε πρόβες και σε γυρίσματα. Τους έχω πάρει αρκετές φορές μαζί μου για να αρχίσουν να συνειδητοποιούν τη δουλειά και το πως γίνεται αλλά δεν έχουμε κάνει κουβέντες τέτοιου τύπου. Οποτεδήποτε προκύπτει κάτι ανάλογο, αν με ρωτήσουν κάτι θα τους απαντήσω αναλόγως.Έχετε δηλώσει παλιότερα ότι παρά το φορτωμένο σας πρόγραμμα προσπαθείτε να έχετε ενεργό ρόλο στη ζωή τους. Διαβάζετε μαζί τους και τα λοιπά.

Βέβαια! Έχω μοιράσει έτσι το πρόγραμμα και προσπαθώ, προσπαθώ πραγματικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις παιδιά και να δουλεύεις κιόλας. Προσπαθώ να μοιράσω τα πράγματα και να κάνω τις δουλείες μου το πρωί που είναι στο σχολείο ή το βράδυ μετά το θέατρο. Ας πούμε τώρα τις πρόβες για το Dancing τις κάνω το πρωί που τα παιδιά μου είναι σχολείο ή αν δεν μπορώ το πρωί, γιατί θα πρέπει να κάνω γι άλλα πράγματα, το βράδυ μετά την παράσταση που τα παιδιά μου κοιμούνται. Προσπαθώ να το μοιράσω με ένα τρόπο για να μην στερώ χρόνο από εμένα σε εκείνα. Γενικότερα είναι ένας αγώνας δρόμου από το πρωί που θα σηκωθούμε μέχρι το βράδυ, είναι μία τρέλα. Τρέλα πραγματικά... (γέλια)

Φαντάζομαι ειδικά αυτή την περίοδο το πρόγραμμά σας είναι πιο δύσκολο γιατί οι πρόβες σας παίρνουν πολύ χρόνο.
Είναι πολύ δύσκολο, πιο πολύ από την άποψη της κούρασης γατί εντάξει τις πρόβες τις κάνω σε χρόνους που τα παιδιά μου είναι σχολείο ή κοιμούνται αλλά η σωματική κούραση είναι τόσο μεγάλη μετά που δεν έχω και την δυνατότητα να γυρίσω σπίτι μου και να την αράξω να ξεκουραστώ και να μην κάνω τίποτα. Πρέπει να γυρίσω σπίτι και να συνεχίσω να κάνω εκατομμύρια πράγματα... Που αυτό είναι το κουραστικό πιο πολύ, όχι από άποψη ωραρίου αλλά από άποψη κούρασης. Συν αυτό μετά πρέπει να σηκωθώ να πάω στο θέατρο να κάνω και μία παράσταση. Ή την Κυριακή στο live πρέπει να φύγω από την τζενεράλε, να πάω στο θέατρο. Αυτό είναι τρομερά κουραστικό και αγχωτικό. Φανταστείτε λοιπόν για να μπορούμε αν αντεπεξέλθουμε σε όλο αυτό το πρόγραμμα, γιατί και εμένα είναι βεβαρυμένο αλλά και οι άλλοι παίκτες κάνουν κι άλλα πράγματα στη ζωή τους, πόση ενέργεια παίρνουμε από όλο αυτό το πράγμα. Είναι τόσο μεγάλη η ενέργεια που μας κρατάει μέσα στη βδομάδα να αντέξουμε και μετά παίρνουμε άλλη μία δόση την Κυριακή και ξανά...

Οπότε οι εντυπώσεις σας μέχρι στιγμής από το Dancing είναι θετικές;
Εννοείται!

Έχετε δέσει σαν ομάδα και το βλέπουμε αυτό από τις πρόβες και τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο twitter. Αυτό σας βοηθάει να έχετε λιγότερο άγχος στα live;
Με όλους τους άλλους παίκτες είμαι μια χαρά. Έχω μπει εκεί με τόσο καλή, σχεδόν παιδική διάθεση, που δεν θα μπορούσε κάτι να με χαλάσει. Θα έπρεπε να είναι κάτι πολύ ακραίο για να με χαλάσει ψυχολογικά.
Στο live έχω άγχος ούτως ή άλλως και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διασκεδάσω και να χαλαρώσω όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Φεύγω, πάω στο θέατρο, γυρνάω και μετά όση ώρα ξεκινάνε να χορεύουν οι προηγούμενοι ετοιμάζομαι. Γι΄ αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχω χορέψει πρώτη. Έρχομαι από το θέατρο, βγαίνω στην έναρξη κακήν κακώς με μαλλιά θεάτρου, ότι να\' ναι, και μέχρι να χορέψω είμαι κάτω στα καμαρίνια και ετοιμάζομαι. Ότι προλαβαίνω να χαρώ είναι στην τζενεράλε πριν, που πάμε το μεσημέρι, μέχρι να ξαναπάω στο θέατρο. Εκεί είναι πραγματικά παιδική χαρά αλλά το live δεν μπορώ να το χαρώ γιατί μέχρι να βγω να χορέψω με πιάνει τρέλα μέχρι να ετοιμαστώ. Το αυτοκίνητο που με μεταφέρει από το θέατρο στο live πρέπει αν είναι πύραυλος, φανταστείτε ότι κάνουμε Ακαδημίας-Σπάτα σε ένα τέταρτο, ταχύτητα φωτός.. (γέλια). Αφού χορέψω και μετά, τότε έχω την δυνατότητα να χαλαρώσω επιτέλους και να απολαύσω και ους υπόλοιπους, όσοι έχουν μείνει να χορέψουν και να το ευχαριστηθώ λίγο κι εγώ χωρίς άγχος.

Αγαπήσατε τον χορό μέσα από αυτό; Παλιά κάνατε και αθλητισμό και γενικά φροντίζετε να έχετε ένα καλλίγραμμο σώμα. Θα συνεχίσετε μετά το show να χορεύετε;

Τον αγαπούσα από πριν τον χορό παρότι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μαθήματα. Η μουσική, όλη αυτή η αίσθηση, εν μέρει τον έχω συναντήσει και στη δουλειά μου σε άλλες εκφάνσεις και τον αγαπούσα από πριν. Απλά τώρα τον γνωρίζω ακόμα καλύτερα και είναι πραγματικά φοβερό και τρομερός τρόπος έκφρασης. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να κάνω μαθήματα μετά το Dancing αλλά πιστεύω με ένα τρόπο θα φροντίσω να το κρατήσω αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Δεν ξέρω, μπορεί να προκύψει μέσα από τη δουλειά μου, θα δούμε...Θεωρείστε ένα από τα φαβορί για τον τελικό και έχετε ακούσει πολλά κολακευτικά σχόλια. Σα αγχώνει αυτό; Σας δημιουργεί μία ευθύνη παραπάνω να είστε καλύτερη σε κάθε live;
Εντάξει, οι καλές κριτικές και τα καλά σχόλια πάντα σου δημιουργούν το συναίσθημα και την επόμενη Κυριακή να είσαι καλός. Από την άλλη, για να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για φαβορί. Είναι ακόμα πολύ αρχή και Κυριακή με Κυριακή άμα παρατηρήσετε είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα, αλλάζουν οι βαθμολογίες, οι χορογραφίες... Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε γι\' αυτό. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε και ο Παύλος και εγώ. Είμαι εξαιρετικά τυχερή που έχω τον Παύλο γιατί είναι ένας καταπληκτικός χορευτής και χορογράφος και είναι και ένα πολύ καλό παιδί. Μου έχει χαμογελάσει η τύχη σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θέλουμε λοιπόν και οι δύο είναι κάθε Κυριακή ότι χορό μας δίνουν να τον χορεύουμε καλά. Και τεχνικά που για τον Παύλο ειδικά το τεχνικό κομμάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν επαναπαύεται στα εντυπωσιακά, στο λιφτ ή στα εντυπωσιακά κουστούμια, τον ενδιαφέρει πολύ η τεχνική. Είναι αυτό το θέμα του, θέλει σε κάθε χορογραφία να είναι ξεκάθαρη η τεχνική του χορού, οπότε αυτό μας νοιάζει. Τώρα, αν αυτό θα μας φτάσει και μέχρι τον τελικό τέλεια! Δεν πάμε όμως μέχρι εκεί, τώρα ο στόχος είναι η σάμπα για την επόμενη Κυριακή.

Αν φύγετε στο επόμενο live ή σε κάποιο από τα επόμενα θα σας κακοφανεί;
Θα στεναχωρηθώ από την άποψη ότι δεν θα προλάβω να μάθω τους υπόλοιπους χορούς και θα σταματήσει όλο αυτό το παιχνίδι στο οποίο έχουμε μπει, αυτή η διαδικασία η όμορφη. Από αυτή την άποψη, θα στεναχωρηθώ ναι.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10