Το TLIFE στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Κ. Παπουτσάκη! Δες φωτογραφίες

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη “Λάρισα Εμπιστευτικό” όπου πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Ελένη Γερασιμίδου, ο Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Ιατρόπουλος κ.α.

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρώτες σκηνές της ταινίας.

Η νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη, σε σενάριο της Πολυξένης Φραγκούλη εξετάζει τις αλλαγές που επιφέρει το νέο σύστημα του Καλλικράτη σε δύο αντίπαλους οικισμούς, στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα. Η ζωή στα δυο χωριά κυλούσε αρμονικά χάρη στο τοίχος που διαχώριζε τις δραστηριότητές τους.

Η υποχρεωτική ενοποίηση όμως λόγω Καλλικράτη, αποδεικνύεται άκρως επεισοδιακή: ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή…

Με αυτήν την ταινία συνεχίζεται η περιπλάνηση του Στράτου Μαρκίδη στη θαυμαστή ελληνική επαρχία και μετά την κωμωδία του “I love Karditsa”, έρχεται το “Λαρισα Εμπιστευτικό”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More