Σ. Πασχάλη: Σε ρόλο μοντέλου! Όλα όσα έγιναν στην φωτογράφιση

Έχει σίγουρα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz οπότε ότι και να επιλέξει να φορέσει η Σόφη Πασχάλη την κολακεύει. Χώρια που είναι σέξι και έχει και καλό γούστο. Άλλωστε η μόδα είναι κάτι που τη συναρπάζει. “Προσπαθώ να είμαι ντυμένη καλαίσθητα, ανάλογα με την περίσταση”, είχε εκμυστηρευτεί η γυμνάστρια στο TLIFE.

Από την αγάπη της για την μόδα λοιπόν προέκυψε και η ενασχόλησή της με τον χώρο της ένδυσης. Η Σόφη εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί δική της σειρά με ρούχα και το TLIFE έχει φιλοξενήσει αρκετές από τις συλλογές της. Αυτή τη φορά σου παρουσιάζουμε την καλοκαιρινή. Φυσικά το μοντέλο είναι η ίδια η Σόφη.

Για μας έχει ποζάρει πολλές φορές για τις ανάγκες κάποιας σειράς ασκήσεων για το Fitness του TLIFE αλλά φορώντας τα υπέροχα κομμάτια της νέας της κολεξιόν κερδίζει τις εντυπώσεις. Η φωτογράφιση έγινε στο στούντιο της Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις και μόνη σου!

Όσον αφορά τα μαλλιά και το υπέροχο μακιγιάζ της Σόφης τα ανέλαβε η αγαπημένη της Ελευθερία Σαββοπούλου. Το κλίμα στην φωτογράφιση ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο αφού υπάρχει χημεία μεταξύ τους και τόσο η Ρούλα όσο και η Σόφη είναι απόλυτα επαγγελματίες!

Read More

And More