H Patty στην Τατιάνα! Δες τι έγινε πίσω από τις κάμερες!

Χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας μοίρασε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Patty: Μια όμορφη ιστορία”, κατά την παρουσία της στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” με την Τατιάνα Στεφανίδου. Δες στο TLIFE φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής.

Το φαινόμενο Patty που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους κατέφθασε στην Ελλάδα και η 16χρονη Laura Esquivel που πρωταγωνιστεί στη σειρά, έκανε μικρούς και μεγάλους να κινούνται στο ρυθμό της. Η απήχησή της ήταν μεγάλη και αυτό φάνηκε από την αρχή, αφού με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής, υπήρχαν παιδάκια που βρέθηκαν εκεί για να την υποδεχτούν. Ενώ, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στα Public του Πειραιά, που έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου της, ήταν πραγματικά άνευ προηγουμένου.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στις επόμενες εμφανίσεις της στις εκπομπές του Mega και κορυφώθηκε με τη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφενίδου. Τα πλατό της εκπομπής “Αξίζει να το ζεις!” ήταν γεμάτο από τους λιλιπούτειους φίλους της νεαρής ηρωίδας, ενώ στα backstage βρίσκονταν οι γονείς τον παιδιών.

Ανάμεσά τους ήταν και πολλοί διάσημοι γονείς που δεν έχασαν την ευκαιρία να φέρουν τα παιδάκια τους να δουν την Laura από κοντά. Έτσι στην εκπομπή βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους, ο γνωστός ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ραούλ Μπράβο, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ανίτα Ναθαναήλ και η Αλεξία Κουλούρη.

Η 16 χρονη Laura τραγούδησε στην εκπομπή και έδωσε μια μοναδική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ, ενώ όταν βρέθηκε στα παρασκήνια υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς θαυμαστές της.

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More