Χ. Παύλου- Α. Μπέκιος : Το άλμπουμ του γάμου τους!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island το κορίτσι του καιρού του Star Χριστίνα Παύλου και ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Μπέκιος. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες τους γάμου.

/

Η νύφη πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του Βρεττού Βρεττάκου με δαντέλα και μακρύ λευκό πέπλο. Ενώ για τη δεξίωση που ακολούθησε, άλλαξε και φόρεσε ένα άλλο μακρύ λευκό νυφικό και έβαλε λουλούδια στα μαλλιά της.

/

Ο στολισμός της εκκλησία και το νυφικό μπουκέτο κινήθηκαν στα χρώματα του λευκού, λιλά και ροζ που είναι και τα αγαπημένα χρώματα της παρουσιάστρια. Λευκά σταρ, λιλά τριαντάφυλλα, κορδέλες, φαναράκια και εντυπωσιακές συνθέσεις έδωσαν μια ρομαντική διάθεση στη βραδιά.

/

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η πολύ καλή φίλη και συνάδελφος της Χριστίνας από το σχολείο που δίδασκε, η Anita Ratheb, και από την πλευρά του γαμπρού, ο Νάσος Γουμενίδης.
Στο γάμο για να τους ευχηθούν βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι από το χώρο της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίλια Ίβιτς, ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί άλλοι.
Δες το άλμπουμ του γάμου του ζευγαριού:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More