Pierre Gourdain: O γάμος του εγγονού του Μητσοτάκη στη Γαλλία και όσα έγιναν στον ελληνικό, στο Λουτρό!

Μπορεί ο γάμος του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Pierre Gourdain και της Marine Bataille, να αποτέλεσε το γεγονός του καλοκαιριού στα Σφακιά, αλλά για εκείνους δεν ήταν ο πρώτος τους!

Πριν από τρεις εβδομάδες παντρεύτηκαν και στην Γαλλοϊαπωνική πρεσβεία. Φυσικά όλοι οι φίλοι τους περίμεναν και τον ελληνικό γάμο στο Λουτρό.

Στον πρώτο τους γάμο, δείχνουν να λάμπουν από ευτυχία. Η Μarine φόρεσε ένα απλό λευκό σύνολο και ο Pierre προτίμησε να φορέσει κόκκινη γραβάτα.

Οι δυο τους είναι πολύ απλοί. Στην πρεσβεία την ημέρα του γάμου τους έφτασαν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στον ελληνικό γάμο τηρήθηκαν όλα τα έθιμα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή! Στο μυστήριο έδωσε το παρών και ο παππούς του Pierre, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

/

Η Μarine έφτασε από στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με καραβάκι, φορώντας ένα λιτό νυφικό όπως ταίριαζε στην περίσταση.
/

Ο Pierre την περίμενε ανυπομονετικά μαζί με όλους τους φίλους του που ήταν ντυμένοι στους ίδιους χρωματισμούς, με τις μπλε γραβάτες να κυριαρχούν!
/

Mε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη λίγο πριν το γάμο…

Οι Γάλλοι έμειναν ξετρελαμένοι με την Κρήτη και τις ομορφιές του Λουτρού αλλά και του στολισμού των χώρων των δεξιώσεων. Στη μία πλευρά έφαγαν και στην άλλη έγινε το πάρτι, όπως περιέγραψε ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Tlife.

/

Στα τραπέζια οι καλεμένοι είχαν πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν κια οι πέτρες με τα ονόματά τους γραμμένα πάνω τους.

Και στο πάρτι πέρασαν πολύ όμορφα… Δες έναν από τους χώρους!

Ξημερώνοντας στο Λουτρό Σφακίων…

Read More

And More