Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τoυ “Μίλα”! Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα, με μεγάλη επιτυχία η νέα εκπομπή του Star ”Μίλα” με παρουσιάστριες την Τατιάνα Στεφανίδου, την Μαρία Σταματέρη, την Sunny Μπαλτζή, τη Σοφία Βόσσου και την Τζούλη Αγοράκη. Οι πέντε αυτές πανέμορφες και δροσερές παρουσίες, μας κράτησαν πολύ καλή συντροφιά για δύο ολόκληρες ώρες!

Με κέφι, καλή διάθεση, όρεξη για συζήτηση και πλάκες, η Τατιάνα, η Sunny, η Σοφία, η Μαρία και η Τζούλη ξεκίνησαν δυναμικά και μας καθήλωσαν. Το TLIFE βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Star και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις προετοιμασίες των πέντε γυναικών πριν βγουν στη μικρή οθόνη!

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας! Ο μοναδικός άντρας της παρέας μίλησε για την γνωριμία του με τη Φαίη Σκορδά, τον ερχομό του Λιάγκα junior στη ζωή του, εξομολογήθηκε τι γίνεται όταν τσακώνονται με την Φαίη, ενώ αποκάλυψε ότι του πήρε 6 μήνες για να τη φιλήσει!

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE και πάρε μια γεύση από όσα γίνονταν στα παρασκήνια, καθώς και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων:

Read More

And More